București: Fitbit a inaugurat cel mai mare birou de cercetare și dezvoltare din Europa

Cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru măsurarea activităţilor fizice a deschis un birou în București. Este cel mai important proiect de cercetare și dezvoltare gândit în Europa.

Biroul din România va desfășura activităţi complexe, precum management, design şi software engineering pentru toate produsele companiei. Deschiderea biroului din România succede achiziția de către compania americană a producătorului local de ceasuri inteligente, Vector Watch, la sfârșitul anului trecut.

La evenimentul de deschidere au participat și cei doi fondatori ai companiei, James Park (CEO) și Eric Friedman (CTO), veniți pentru prima dată în România. „Echipa Vector Watch a realizat un produs ce a demonstrat că are nu doar performanțe tehnice, ci și o viziune deosebită.  Este incredibil cât de repede am reușit să ne integrăm și să devenim o companie unită, cu aceeași cultură și motivație. Ne dorim ca prin produsele Fitbit să producem un impact puternic și să milităm pentru un stil de viață cât mai sănătos. Suntem încântați să lucrăm alături de echipa din București și să dezvoltăm proiecte tehnologice avansate, care să îmbunătățească viețile oamenilor”, declară Eric Friedman (foto).

În acest moment, compania are peste 20 de tipuri de poziții deschise. Fitbit caută pentru biroul din București tineri care doresc să se specializeze în firmware engineering, software development, product management, design și nu numai. Sunt deschise și poziții pentru specialiști IT cu experiență, care să susțină dezvoltarea tehnică a produselor Fitbit la nivel global. Toate posturile disponibile pot fi găsite aici.

„Cu toții suntem pasionați de tehnologie și vrem să construim un viitor mai sănătos și mai echilibrat. Mediul de lucru este identic cu cel din biroul din San Francisco, cu spații largi și cu oameni foarte deschiși și prietenoși. Lucrăm împreună și ne și relaxăm în multele zone de distracție și recreere, care reprezintă un adevărat hub de inspirație. Mai mult, fiindcă suntem direct implicați în cercetare, ideile noastre ajung să fie puse în aplicare și să schimbe în bine milioane de vieți din întreaga lume. În cadrul Fitbit vrem să-i aducem la aceeași masă pe cei care, prin creativitatea lor, deschid mințile celorlalți și fac lumea un loc mai bun”, spune Andrei Pitiş, VP Engineering & Head of Bucharest Office.

Foto: playtech.ro

Centrul Fitbit are sediul la etajul al doilea al clădirii de birouri aflate pe Bd. Aviatorilor 8, din Piaţa Victoriei, una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din Capitală. În cadrul companiei din București se regăsesc toate departamentele ce asigură dezvoltarea de produse performante și inovatoare, de la dezvoltare de produs, până la design și cercetare.  Alături de acestea se găsesc o multitudine de discipline de dezvoltare software, de la firmware, la mobile și cloud.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close