Bursă lunară de 1.000 de euro pentru olimpicii care aleg Universitatea Politehnica din București

Olimpicii care vor alege să urmeze cursurile de licență ale Universității Politehnica din București (UPB) vor primi burse lunare, în valoare de 1.000 de euro.

Absolvenții de liceu vor beneficia de această bursă specială pe toată perioada anilor de studii universitare la UPB. Pentru anul universitar 2018-2019, Universitatea scoate la concurs 5.000 de locuri la buget, la 15 facultăți, și propune 85 de programe de studii. Candidații se pot înscrie până în 14 iulie, iar examenele sunt programate în 16 și 17 iulie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În altă ordine de idei, Universitatea Politehnica din București lansează, anul acesta, prima agenție universitară de plasare a forței de muncă, pentru a sprijini integrarea tuturor absolvenților săi pe piața muncii din România. PoliJobs oferă servicii gratuite tuturor studenților și absolvenților UPB, în funcție de specializările lor și de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor de profil. Cererea de ingineri pe piața muncii din România a fost, anul acesta, de 10.000 de locuri de muncă, iar numărul absolvenților UPB a fost de 3.000.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close