Camelia Șucu și Genoveva Hossu extind ClassIN la nivel internațional

Compania fondată de Camelia Șucu și Genoveva Hossu s-a extins în Emiratele Arabe Unite, prin deschiderea unei reprezentanțe în Dubai, în parteneriat cu Irina Matei. ClassIN numără acum șase puncte de lucru naționale și internaționale.

Dubai Racing World Cup, care a avut loc pe 25 martie, a fost momentul ales de Camelia Șucu, Genoveva Hossu și Irina Matei, pentru a marca deschiderea unui nou sediu dedicat industriei de design interior. Cele trei antreprenoare au sărbătorit și semnarea primului contract pentru un apart-hotel, care va fi gata până în vara acestui an. „De multă vreme discutăm despre extinderea ClassIN la nivel internațional. Am luat în calcul și orașe din Europa, precum Anvers, însă până la urmă am decis să pariem pe Dubai, deoarece piața designului și arhitecturii din emiratul arab este efervescentă și am găsit o cerere mare pentru servicii integrate în acest domeniu. Echipa noastră de profesioniști are o vastă experiență internațională și colaborează cu experți locali pentru livrarea proiectelor”, declară Camelia Șucu, Strategic Partner ClassIN.

Deschiderea noului sediu ClassIN este dublată de lansarea unui website oficial, classin.ae, care include un magazin online integrat și acoperă o gamă largă de produse, selectate de la peste 600 de furnizori aflați în portofoliul companiei. Noutatea adusă prin secțiunea dedicată cumpărăturilor online oferă clienţilor posibilitatea de a achiziționa, la prețuri speciale, produse din liniile cele mai recente ale celor peste 600 de branduri românești și internaționale. Această lansare a unui website cu magazin online integrat va fi urmată, anul acesta, de una identică, în România, special concepută pentru piața locală.

Gama de servicii ClassIN este mai amplă și include elaborarea de master planuri și alte servicii integrate. Rezultatul este un concept de pionierat complex și îndrăzneț, unic pe piața de arhitectură și design. „Ne bucurăm să o avem parteneră pe Irina Matei, o profesionistă care împărtășește valorile ClassIN. Lucrările pentru un apart-hotel, primul proiect ClassIN Dubai câștigat în urma unui concurs de idei ce a reunit companii internaționale din industrie, au demarat. Propunerea noastră a convins prin orientarea către design thinking, dar și prin raportul corect calitate-preț”, spune Genoveva Hossu, Managing Partner ClassIN.

ClassIN este un spațiu dedicat industriei de design interior, care oferă servicii unice pe piața de design: soluții la cheie și concepte integrate în cazul amenajărilor interioare. Este un business full-service, ce acoperă servicii precum etapa de consultanță, de proiectare și implementare, inclusiv decorarea și alegerea accesoriilor finale. Compania urmărește în acest moment semnarea a încă două contracte importante, care îi vor asigura stabilitate și vizibilitate pe piața internațională a proiectelor de arhitectură și design. ClassIN oferă și servicii post-vânzare. Amenajările sunt însoțite de garanția și mentenanța aferente fiecărui produs.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close