Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană a lansat un portal pentru promovarea afacerilor din România pe piața germană

Cum tot mai multe companii germane sunt în căutare de furnizori români de produse și servicii, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) a dezvoltat un portal online, dedicat furnizorilor români din diferitele domenii ale industriei.

Marketplace Romania, Portalul Furnizorilor, oferă companiilor din România, care doresc să-și extindă afacerea în Germania, ocazia de a-și găsi parteneri de distribuție, clienți finali sau de a stabili noi relații de afaceri pe piața germană. Portalul este unicul instrument de acest fel din România, luând în considerare atât formatul de prezentare, cât și modelul de promovare a acestuia pe piața germană.

Promovarea se poate face prin informări directe trimise către companii germane care și-au manifestat interesul de a-și găsi parteneri pe piața din România, prin intermediul multiplicatorilor AHK România – de la camere de comerț locale din Germania, până la asociații de profil – și cu ocazia tuturor evenimentelor la care AHK România va fi reprezentată.

Beneficii

  • Vizibilitate și promovare pe piața germană;
  • Rețea bogată de filiale și capacitate mare de pătrundere pe piața germană;
  • Contact direct cu parteneri de afaceri germani;
  • Noi oportunități de afaceri.

Companiile membre ale AHK Romania beneficiază gratuit de pachetul Business. Portalul furnizorilor se adresează exclusiv companiilor care doresc să-și promoveze produsele sau serviciile pe piața din Germania. Detalii despre condițiile de înscriere în Portalul furnizorilor pot fi găsite aici.

Malte Zeeck – fondatorul InterNations, „biblia” expaților

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close