Canadienii de la CGI deschid un centru de consultanță și dezvoltare în software și angajează 300 de specialiști

Prin înființarea acestui centru, CGI, al cincilea actor mondial independent în domeniul serviciilor de tehnologie a informației, urmărește să susțină cererea crescândă a clienților săi în domeniul transformării digitale, printr-un centru în măsură să asigure servicii în limba franceză dintr-o țară a Uniunii Europene.

Amplasat în București, în apropierea Universității Politehnice, centrul va furniza expertiză în domeniul asistenței și mentenanței soluțiilor software aplicative și se va baza pe o serie întreagă de tehnologii (Java, DotNet, BI) și pe experiența sa în implementarea sistemelor de anvergură.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Centrul, care va deservi exclusiv clienții francezi ai CGI, va fi inclus în rețeaua existentă de centre de producție aflate în Franța, Peninsula Iberică și Maroc. „Urmărim să le oferim clienților noștri francezi servicii digitale inovatoare, ce respectă standardele de calitate internațională. Organizat pe baza unui model care și-a dovedit avantajele, centrul își propune să susțină dezvoltarea și creșterea activităților noastre din Franța”, spune Jean-Michel Baticle, președintele de operațiuni al CGI pentru vestul și sudul Europei.

300 de angajați până în 2021

Potrivit conducerii companiei, alegerea României corespunde multiplelor cerințe ale CGI și ale clienților săi. Membră UE, România este supusă aplicării Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), astfel că organizațiilor franceze le este garantat un nivel identic de protecție și asigurată stocarea datelor lor pe teritoriul european. În plus, România face de câțiva ani investiții consistente în dezvoltarea infrastructurilor fizice și informatice și pregătește specialiști IT cu nivel excelent de cunoștințe, obișnuiți să lucreze în medii francofone.
CGI își propune să angajeze 300 de persoane până în 2021. 100 de candidați vor fi angajați doar în 2018. Posturi de dezvoltatori, analiști, responsabili de proiect, consultanți de soluții și manageri de proiect sunt disponibile în centrul din București. Candidații își pot depune CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa cgi.recrute.roumanie.fr@cgi.com.

DESPRE CGI

Înființată în 1976, CGI este una dintre cele mai importante companii independente de servicii și consultanță în domeniul IT-ului și managementului din lume. Prin cei 73.000 de profesioniști angajați peste tot în lume, CGI oferă un portofoliu complet de servicii și soluții: servicii-consultanță în IT și management, servicii de integrare de sisteme și de externalizare, precum și soluții în domeniul proprietății intelectuale. CGI are venituri anuale de 10,8 miliarde de dolari canadieni.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close