Catena intră în „focurile” campionatului mondial al companiilor

Între 23 și 27 mai, Catena Racing Team, cel mai numeros şi mai titrat club polisportiv al unei companii din România, va participa, în premieră, la World Company Sports & Games 2018, în Franţa, în localitatea La Baule.

Delegaţia Catena Racing Team (preşedinte – dr. farm. Radu George) este alcătuită din 27 de sportivi, care vor concura la fotbal, tenis de masă, alergare şi înot. Pentru tenis de masă şi fotbal au avut loc deja tragerile la sorţi, iar Catena este în grupe cu echipe din Franţa, Germania şi Austria.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Reprezentativele de fotbal şi tenis de masă Catena Racing Team au strălucit şi au cucerit trofeele celor mai importante competiţii organizate de Federaţia Română de Sport Corporatist: Medical & Pharma Football Cup, Jocurile Olimpice ale Companiilor, Romanian Corporate Sports, Football Romanian Corporate Sports și Campionatul Corporatist de Tenis de Masă. În 2017, Catena Racing Team a fost singura reprezentantă a României la Campionatului European al Companiilor, din Belgia, unde au participat peste 5.000 de concurenţi din 22 de ţări.

Ajuns la a doua ediţie, cu 25 de discipline sportive la care vor participa peste 6.000 de angajaţi din 50 de ţări din întreaga lume, Campionatul Mondial al Companiilor este susţinut de Ministerul Sportului din Franța. La probele de nataţie şi alergare, Catena va fi reprezentată de Paul Georgescu, cel mai rapid român care a traversat Canalul Mânecii fără costum de neopren şi câştigător al Maratonului Acvatic Sri Chinmoy 2017, Simona Dumitrescu, locul II la Maratonul de la Polul Nord, și Constanţa Gherasim Papagheorghe, care, pe lângă zecile de medalii şi trofee cucerite, a reprezentat România şi Catena Racing Team la Finala Internaţională a cursei de alergare B2RUN de la Berlin.

Lansată oficial în septembrie 2014, Catena Racing Team este o echipă polisportivă, alcătuită din angajaţi şi colaboratori, din București și din ţară, ai Catena, Fildas şi Tonica Group, pasionaţi de sport şi de mişcare în aer liber. A cucerit peste 250 de medalii în competiţii de alergare, ciclism, mountain-bike, fotbal, handbal, tenis de masă, tir, natație, alergare montană, duatlon, triatlon, maraton sau ultramaraton, și numără acum peste 600 de membri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close