Catena, laureată cu Hospice Champion Award, pentru implicarea în proiecte sociale

Compania Catena a fost prima premiantă a serii la cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru îngrijirea paliativă a celor aflați în suferinţă. Trofeul Hospice Champion Award a fost înmânat Alinei Marinescu (foto), director general Catena.

Edelweiss Magic of the Musicals Dinner, eveniment de tradiţie, este organizat de Hospice Casa Speranței, în beneficiul copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Organizația, condusă de fondatorul Graham Perolls, președinte Hospice Casa Speranței, a oferit până acum sprijin gratuit şi necondiţionat pentru 22.000 de pacienţi şi familiile acestora. Una dintre principalele surse de venit ale Hospice Casa Speranței este reprezentată de fondurile atrase din comunitate, prin implicarea persoanelor fizice şi a companiilor în campaniile și evenimentele organizației.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Catena sprijină în mod regulat mai multe fundații, printre care Salvați Copiii!, OvidiuRo, Hospice Casa Speranței și Fundația Light into Europe. În ultimii ani, compania s-a implicat în acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos și în campanii sociale și de ajutorare:  campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, pliantele gratuite „Broșura Inimii”, „Ziua de luptă împotriva diabetului”, broșura gratuită „Înțelege și controlează diabetul”, plus cardurile cu reduceri de prețuri pentru diferite categorii de pacienți – cardul pentru pensionari, cel pentru elevi și studenți sau cardul „Mama și Copilul”. Din echipa Catena fac parte peste 4.700 de oameni.

Fondurile strânse cu ocazia Edelweiss Magic of the Musicals Dinner vor fi folosite de Hospice Casa Speranței, pentru a asigura, în 2018, îngrijirea a peste 4.000 de pacienți și a familiilor lor.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close