CBRE: O româncă va coordona 500 de angajați și va avea în „grijă” proprietăți imobiliare de milioane

Compania de consultanță imobiliară CBRE a numit-o pe Luiza Moraru în funcția de coordonator al Diviziei sale de administrare a proprietăților imobiliare pentru regiunea Europa Centrală și de Est (CEE), care are în administrare aproape patru milioane de metri pătrați de centre comerciale și spații de birouri.

Luiza Moraru va conduce, de la București, echipele de administratori de proprietăți din Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Slovacia și România. Îi va îndruma și îi va superviza pe cei aproape 500 de consultanți ai CBRE, care desfășoară activități de management de proprietăți imobiliare – clădiri de birouri și centre comerciale -, în zona CEE.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Luiza Moraru are o experiență ca broker și consultant de retail de peste 17 ani, dintre care ultimii zece ani la CBRE România. Era deja parte a echipei, în momentul preluării Eurisko de către CB Richard Ellis (devenită între timp CBRE). „În linia noastră de business, principala misiune este să îmbunătățim performanțele operaționale ale unei clădiri, în condiții de siguranță și legalitate, în beneficiul utilizatorilor și proprietarilor fiecărei clădiri în parte. Sunt nerăbdătoare să lucrez alături de colegii din regiune, pentru a consolida parteneriatele actuale și pentru a extinde portofoliul de clienți cărora să le punem la dispoziție soluții personalizate”, precizează Luiza Moraru.

În România, departamentul de administrare de proprietăți al CRBE a fost înființat în 2013, sub conducerea Luizei Moraru. În prezent, acest portofoliu cuprinde 400.000 de metri pătrați și este format din clădiri precum Sun Plaza București, Vivo Cluj, Vivo Constanța și Timpuri Noi Square București. „Când spui <Retail> sau <Property Management>, în România, prima persoană care îți apare în minte este Luiza. Are o uriașă experiență, profunde cunoștințe de specialitate, este plină de entuziasm și energie. Aceste calități, împreună cu know-how-ul echipei noastre din regiune, ne vor ajuta să livrăm în continuare cele mai bune soluții și rezultate clienților noștri”, declară Andreas Ridder, președintele CBRE CEE.

CBRE administrează la nivelul CEE o suprafață de 3,95 de milioane de metri pătrați, dintre care 1,8 milioane de metri pătrați de centre comerciale și un milion de metri pătrați de birouri. Restul suprafeței este reprezentată de spații industriale și logistice.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close