Ce job-uri bune poți să găsești în Europa, pentru vorbitorii de limba română

Dacă ați crezut că doar limbile străine vă pot crea un avantaj la angajare, ați greșit. Companii din toată Europa – din Spania sau Marea Britanie până în Grecia sau Bulgaria – au nevoie de vorbitori de limba română. angajatorulmeu.ro a selectat câteva dintre ofertele cele mai interesante.

SPANIA

În Spania, la Barcelona, Manpower are nevoie de agenți International Customer Service, pentru o companie multinațională. Nu sunt necesare studiile superioare sau experiența în domeniu, dar cunoașterea limbii engleze, pe lângă română, este obligatorie. Contractul este pe perioadă nedeterminată, programul de lucru este între orele 9 și 18, iar salariul oferit este de 9,03 euro/oră.

CEHIA

La Praga, în Cehia, WiPjobs angajează reprezentant Inside Sales. Candidații trebuie să aibă studii superioare sau să fie absolvenți de liceu – dar, în acest caz, să fi avut măcar o experiență în acest domeniu -, și trebuie să vorbească și limba engleză, la nivel avansat. Contractul este permanent, full-time. Salariul anual este sub 18.000 de euro, brut, dar compania oferă și bonuri de masă. Angajații pot să primească și alte bonusuri și vor avea minimum 20 de zile de concediu și șansa de a călători în interes de serviciu. Tot la Praga, o ofertă asemănătoare are și Multi Lingual Talents, doar că salariul este cuprins între 18 și 24.000 de euro.

MAREA BRITANIE

Euro London Appointments angajează Supply Chain Analyst, vorbitor de română, dar și italiană sau spaniolă, pentru un client din Frimley. Salariul anual este de 23.500 de lire sterline, iar contractul se întinde pe 12 luni. Vor fi acceptați candidații care cunosc sistemul SAP și știu să lucreze în Excel. Candidaturile pot fi trimise până pe 5 mai.

În Kenilworth, Interaction Recruitment caută un Recruitment Coordinatorcare să vorbească română și engleză. Salariul este 18-18.500 de lire sterline pe an. Experiența în recrutare a candidatului ar fi „ideală”. Compania Daniel Blanche limited vrea să angajeze un administrator pentru departamentul Logistică, în Folkestone. Contractul va fi pe șase luni, cu posibilitatea de a fi transformat într-unul permanent, iar salariul anual între 15 și 25.000 de lire sterline. Sunt preferați candidații cu experiență în logistică, dar nu este o condiție obligatorie. Programul de lucru este între orele 8 și 17.

Cea mai consistentă ofertă, din punct de vedere financiar, vine din partea Careerjet, care administrează un motor de căutare în 28 de limbi. Compania angajează Country Manager. Acesta va lucra în biroul din Londra și va avea un salariu anual de 25.000 de lire sterline, plus diverse comisioane și bonusuri. Candidații trebuie să vorbească excepțional română și engleză, să aibă studii universitare și experiență în management.

POLONIA

În Polonia, la Varșovia, Easy Consult are nevoie de agenți Telesales, vorbitori de limba română. Candidații nu sunt obligați să aibă experiență în domeniu, dar aceasta ar constitui un avantaj, și este necesară diploma de absolvire a facultății. Contractul este pe perioadă determinată, full-time, iar salariul va fi negociat în timpul interviului. Candidații trebuie să vorbească și engleza, la nivel intermediar. Persoanele acceptate vor beneficia de training și, pe lângă salariu, vor avea diverse beneficii.

Tot în Polonia, dar la Cracovia, Accenture (foto) caută agent Client Support, vorbitor de engleză și română. Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare, să aibă minimum un an de experiență, iar cei care trec testele vor semna un contract pe perioadă nedeterminată. Salariul este negociabil. Accenture este o companie multinațională de consultanță în management, soluții tehnologice și servicii de externalizare a proceselor de afaceri, cu sediul central în Dublin și peste 373.000 de angajați, în 120 de țări. Anul trecut, compania a înregistrat un venit net de 31 de miliarde de dolari. Angajații din Polonia beneficiază de tichete de masă, asigurare de sănătate privată, abonamente la sala de fitness, asigurare de viață, dar și de training-uri.

Talent Select Recruitment Agency are două locuri disponibile pentru postul de Sales Specialist. Clientul agenției din Polonia este un producător și furnizor de materiale pentru agenții de publicitate și tipografii din toată Europa, cu sediul în Gliwice. Pentru a fi luați în considerare, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, să poată să comunice în engleză sau poloneză, să aibă în CV măcar un internship în domeniu sau experiență de lucru de șase luni, și au șansa de a obține un contract pe perioadă nedeterminată, în cadrul departamentului Export. Salariul pornește de la 2.000 de zloți (465 de euro), la care se adaugă și comision.

GERMANIA

În Germania, la Thüringen, Randstad Professionals recrutează, pentru IBM, Technical Account Manager. Candidatul ideal este absolvent de liceu, are experiență de lucru de un an, și vorbește, pe lângă limba română, germana, la nivel avansat, și engleza, la nivel intermediar. În cazul în care va fi angajat, va semna un contract permanent, full-time, pentru un salariu anual cuprins între 18 și 24.000 de euro, brut.

GRECIA

În Grecia, MGI Recruitment are o ofertă tentantă pentru vorbitorii de limba română. Agenția recrutează, pentru o companie de outsourcing, absolvenți de liceu, pentru a lucra într-un centru tehnic și de suport. Clientul celor de la MGI vine din California și are 276 centre de acest gen, în 51 de țări. Candidații acceptați trebuie să vorbească bine limba engleză. Vor primi un salariu anual mai mic de 18.000 de euro, brut, dar și bonusuri de performanță, compensații pentru relocare (bilet de avion și cazare la hotel, timp de două săptămâni), bonuri de masă, asigurare medicală, training și cursuri gratuite de limba greacă. MGI are o ofertă și pentru persoanele care recomandă oameni care vor fi angajați. Ele vor primi 150 de euro, pentru fiecare candidat acceptat.

IRLANDA

Tinerii care vor să lucreze în străinătate, dar preferă un loc mai la umbră, sunt așteptați în Irlanda. LocalEyes, o companie de recrutare cu sediul în Cork, are nevoie de un Junior Software Quality Engineer. Candidații trebuie să fie aibă o diplomă de licență de la o facultate de informatică sau inginerie electronică, plus experiență de un an. Contractul este pe 3-6 luni, iar salariul urmează să fie negociat.

BULGARIA

La Sofia, în Bulgaria, Easy Consult angajează – pentru o companie din domeniul producției – contabil, absolvent de facultate, cu experiență de minimum trei ani și capabil să comunice fără probleme în engleză. Cunoașterea programului SAP constituie un avantaj, dar nu este o condiție obligatorie. Contractul este permanent, iar salariul este negociabil, în funcție de experiența și calitățile candidatului.

OLANDA

„Vorbești românește? Te căutam!”. Așa sună anunțul companiei Xtrasource, din Enschede, care caută Customer Service Representative. În afară de română, candidații trebuie să vorbească engleză, spaniolă sau portugheză. Puteți afla mai multe despre condițiile de angajare dacă luați legătura cu cei de la Xtrasource.

Ceva mai la vest, în Amsterdam, compania Sumsum are nevoie de Sales Representatives. Compania caută oameni care au împlinit 18 ani, „responsabili, de încredere, motivați și comunicativi, care pot să muncească oricând este nevoie de ei”, pentru un magazin de dulciuri. Cei de la Sumsum își doresc o colaborare pe termen lung, așa că promit un salariu bun, ce va fi stabilit la interviu, și posibilitatea de a avansa în cadrul companiei.

IBH Export, unul dintre principalii exportatori de flori olandezi, angajeazăreprezentant de vânzări pentru piața românească. Clienții companiei sunt depozitele en gros, supermarketurile și magazinele de tip DIY. Biroul din care va lucra candidatul ales este în Aalsmeer. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare, să vorbească, pe lângă română, și olandeza și engleza, și să aibă experiență de un an în vânzări.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close