Cea mai mare agenție de marketing online din vestul țării oferă gratuit ajutor proprietarilor de afaceri mici și mijlocii

Comunitatea Kiwi Marketer, lansată de Kiwi Agency, vine în ajutorul celor dornici să învețe și le permite tuturor, indiferent de nivelul cunoștințelor în marketing, să aibă o înțelegere completă a noțiunilor de bază, pentru o promovare corectă și eficientă în mediul online.

Cea mai mare agenție de marketing online din partea de vest a țării, Kiwi Agency există de aproape cinci ani, timp în care a acumulat experiență din colaborarea cu peste 100 de clienți. În 2017, Kiwi Agency a „bifat” un curs online care a adus venituri de peste trei milioane de dolari. CEO-ul Kiwi Agency este Doru Pelivan, cu experiență în antreprenoriat de peste nouă ani, cu numeroase startup-uri la activ.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În viziunea Kiwi Agency, toate proiectele care aduc un plus de valoare societății în care trăim merită un marketing de bună calitate. Din această dorință a fost înființată comunitatea Kiwi Marketer, dedicată proprietarilor de afaceri mici și mijlocii, care vor să își promoveze afacerea în mediul online. Kiwi Marketer este ca un un grup de suport pentru cei aflați la început de drum în marketing. Rolul principal al comunității online este acela de a oferi feedback competent celor care au întrebări sau nelămuriri în ceea ce privește domeniul, dar nu se exclud subiectele conexe. Tot ce contează sunt rezultatele, creșterea și câștigarea de noi clienți de către cei care aplică ceea ce învață în cadrul grupului.

Accesul la comunitate este gratuit. Echipa Kiwi Agency a pregătit materiale video explicative pentru membrii grupului, disponibile chiar de la intrarea în comunitate, și care arată cum se realizează corect o reclamă online. În momentul de față se pregătesc și alte materiale, care vor explica atât proceduri de marketing, cât și trendurile din domeniu.

„Proiectul Kiwi Agency a pornit de aproape cinci ani. În tot acest timp, am crescut mult, ca echipă, ca entitate, ca firmă, alături de clienții și partenerii noștri. Cu timpul, a trebuit să renunțăm la anumite proiecte, care nouă nu ne mai aduceau evoluția necesară. Cu toate acestea, ne dorim ca proprietarii de afaceri mici și mijlocii să aibă parte de un marketing de calitate, chiar dacă noi nu putem să-l implementăm efectiv. Și, pentru că nu am găsit în România o comunitate bine închegată și bine organizată de marketeri online, am creat una. Îi așteptăm în grup pe cei care sunt pasionați de marketingul online”, spune Doru Pelivan.

În viitorul apropiat, Kiwi Agency își propune să creeze și cursuri online de marketing digital, care vor fi disponibile contracost. Cu toate acestea, comunitatea existentă Kiwi Marketer va continua să existe, în mod gratuit, pentru cei la început de drum în domeniul marketingului.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close