Cea mai mare rețea de health & fitness deschide un nou club în viitorul centru de afaceri Expo Business Park

World Class România vizează, până la sfârșitul anului, mai mult de 70.000 de abonați activi, în cele 31 de cluburi deschise în țară. În plus, două cluburi noi se vor deschide, în această toamnă, în București, World Class AfiTech și World Class Veranda, iar în 2019 încă unul la Cluj – World Class Record Park.

În 2019, World Class va deschide al 35-lea club de health & fitness, World Class Expo Park, într-un nou campus de birouri, ce va fi inaugurat în a doua jumătate a anului viitor, pe Bulevardul Expoziției. Clubul va fi încadrat în categoria Bronz, va ocupa 1.480 mp și va include o zonă de antrenament funcțional, un studio de aerobic, un studio de cycling și săli pentru clase de group fitness. Clubul va fi echipat cu cele mai performante echipamente de fitness și va avea o echipă puternică de instructori dedicați și antrenori personali.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cu această inaugurare, World Class acoperă o zonă în care nu avea o prezență puternică și se poate apropia mai mult de români, pentru a întări mișcarea #BeHealthy și pentru a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei vieți active. Lansată la Festivalul #BeHealthy powered by World Class, mișcarea #BeHealthy își propune să creeze o comunitate puternică în jurul beneficiilor vieții active și sănătoase.

„Este un nou pas în misiunea noastră de a educa, inspira și influența România asupra unui stil de viață sănătos, prin deschiderea de noi centre în zonele urbane, prin dezvoltarea de programe de antrenament originale și accesibile, prin experții noștri în health & fitness. Ne-am asumat rolul de a furniza servicii de calitate, de a stabili noi tendințe în domeniu și de a dezvolta o comunitate puternică în jurul mișcării #BeHealthy, pentru mai multă mișcare”, declară Kent Orrgren (foto), CEO World Class România.

Expo Business Park este principalul centru de birouri din zona Expoziției, din nordul Bucureștiului. Aici vor activa numeroase companii multinaționale, pe suprafață de 38.000 mp, cu aproape 3.000 de angajați. Centrul de afaceri este situat la intersecția bulevardului Expoziției cu strada Aviator Popișteanu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close