CEC Bank are un nou CEO

Ministerul Finanţelor, principalul acţionar al CEC Bank, a numit-o pe Mihaela Popa în funcția de CEO interimar al băncii, până când va găsi şi va numi un CEO plin.

Săptămâna trecută, Ministerul Finanţelor a decis să despartă în două funcţia de preşedinte-director general (CEO) al CEC Bank. Radu Gheţea, cel care conduce banca de peste zece ani, a preluat funcţia de preşedinte al board-ului, iar poziţia de director general va fi ocupată de altcineva. Schimbarea statutului băncii a fost decisă la Adunarea Generală a Acţionarilor şi publicată în Monitorul Oficial.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mihaela Popa este vicepreședinte al băncii și membru în consiliul de administrație. S-a alăturat echipei de conducere, ca vicepreședinte coordonator al diviziei Corporate, din septembrie 2007, după ce a ocupat poziția de director vânzări la Sucursala Municipiului București, din cadrul CEC Bank. A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Finanțe-Bănci, și are o experiență de peste 30 de ani în activitatea bancară. Și-a început cariera în 1978, la Banca Română de Comerț Exterior (BRCE), unde a avansat până la funcția de director de sucursală. Între 1999 și 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, iar între 2003 și 2006 a fost director de sucursală, respectiv director regional, al Raiffeisen Bank România.

În acest moment, Consiliul de Administrație al CEC Bank este format din Radu Grațian Ghețea – președinte, Andrei Liviu Stamatian – membru, Mihaela Lucica Popa – membru, Gheorghe Cărăbășan – membru, Ciprian Badea – membru, Mirela Sitoiu – membru, Valentin Mavrodin – membru, Mihai Gogancea Vătășoiu – membru, Mirela Călugăreanu – membru și Elena-Oana Iacob – membru.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close