Ceetrus Romania are un nou CEO

În contextul transformării şi al evoluţiei de la o companie de real estate la un dezvoltator de proiecte cu funcţiuni mixte, conducerea Ceetrus evoluează.

Raluca Crişan preia funcția de director general al companiei, după numirea lui Tatian Diaconu în funcția de Development & Urbanism Leader al Ceetrus Internaţional în Lille, Franța. Tatian Diaconu va coordona proiectele de dezvoltare a companiei în 13 ţări.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Raluca Crişan, fost director de marketing al Immochan România, revine în ţară la un an de la promovarea sa în funcția de director Comunicare pentru întregul grup, unde s-a ocupat de dezvoltarea noului brand Ceetrus. „Ceetrus România a început, încă din 2012, să creeze, alături de parteneri şi cetățeni, spații pline de viață, care integrează componentele de retail, rezidențial şi birouri. După ce am contribuit la construirea brandului Ceetrus, sub deviza <with citizens ● for citizens>, sunt mândră să particip, alături de echipa din România, la consolidarea poziționării Ceetrus ca actor urban global, în serviciul comunităților şi al orașelor”, afirmă Raluca Crişan.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close