Cegeka va avea un nou CEO, de anul viitor

Stijn Bijnens îl va înlocui pe André Knaepen în funcția de CEO al grupului Cegeka, de la începutul anului 2019. André Knaepen își va păstra rolul de președinte executiv al consiliului de administrație.

Fost CEO al Limburgse Reconversie Maatschappij (LRM) din 2007, Stijn Bijnens se va alătura companiei Cegeka, în calitate de CEO, din 1 ianuarie 2019. „Cegeka are în vedere o creștere ambițioasă în următorii ani și de aceea am căutat un candidat care deține calitățile unui lider puternic și o experiență profesională relevantă. Prin alegerea lui Stijn ca CEO Cegeka, vom beneficia de un antreprenor experimentat, care este, de asemenea, familiarizat cu compania. Suntem încântați că este pregătit să accepte această provocare alături de noi”, declară fondatorul Cegeka, André Knaepen, care este momentan CEO-ul companiei și președinte al consiliului de administrație.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Acesta își va concentra atenția asupra funcției pe care o are în cadrul consiliului și va juca un rol activ în dezvoltarea și globalizarea companiei, în timp ce Stijn Bijnens se va concentra pe trasarea strategiei și managementul grupului Cegeka. Cegeka a sărbătorit recent cea de-a 25-a aniversare, iar săptamâna viitoare va anunța că a înregistrat creștere economică timp de 14 ani consecutivi.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close