Cel mai bogat român construiește un ansamblu rezidenţial pentru corporatişti

Miliardarul Ion Ţiriac revine în forţă pe piaţa rezidenţială din Capitală şi pregăteşte lansarea proiectului Ansamblu Rezidenţial Grant.

Proiectul realizat de arhitecţii şi proiectanţii de la Outbox Studio şi Studio 10M a fost declarat câştigător în urma unui concurs de proiecte realizat de Ţiriac Imobiliare, scrie Ziarul Financiar. Conceptul câştigător va sta la baza documentaţiei pentru Proiectul Urbanistic Zonal (PUZ), ce va fi realizat în colaborare cu Studio 10M.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ansamblul rezidențial va fi construit pe terenul fostei Întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare IFMA, în apropierea podului Grant şi a zonei Orhideea, cel mai nou pol de birouri al Capitalei. Va fi primul proiect greenfield, în domeniul imobiliar, lansat de Ion Ţiriac, în ultimii zece ani, după prima fază a proiectului Stejarii, clubul rezidenţial de lux din Băneasa şi Residenz, cartierul rezidenţial din Chitila.

„Platforma de la IFMA are 2,5 hectare. Ion Țiriac a subliniat că nu ia în calcul un proiect de birouri deoarece sunt deja multe astfel de proiecte aflate deja în construcţie în zonă şi care au o poziţie mai bună faţă de metrou. Din acest motiv, planul este să dezvolte un concept de rezidenţial ce îi va avea ca public-ţintă pe cei care vor lucra în clădirile de birouri din zonă”, potrivit declaraţiilor lui Bogdan Cernescu, di­rector general al Ţiriac Imobiliare, pentru Ziarul Financiar.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close