Cel mai mare eveniment TEDx din estul Europei are loc la București

1.400 de participanți, 16 momente marca TEDx, de la personalități excepționale din țară și din străinătate, un mod neconvențional de a utiliza Sala Polivalentă din București și o temă care celebrează abordările neobișnuite ale celor care vor să transforme sau să ne arate cum evoluează lumea. Acestea sunt propunerile celei de-a noua ediții TEDxBucharest, sub tema Uncommon Sense.

În 22 noiembrie, fanii discursurilor marca TED vor lua parte la cel mai mare eveniment TEDx (evenimentul organizat sub licență independentă TED) din estul Europei. Cele 16 momente de pe scenă vor aduce în fața participanților oameni de succes, care au ales abordări neconvenționale pentru realizări de excepție în domeniul tehnologiei, educației, designului, științelor umane sau artelor. „Echipa TEDxBucharest are ambiția, motivația și entuziasmul necesare pentru a ridica în fiecare an standardele evenimentelor pe care le organizăm. Tema de anul acesta, Uncommon Sense, este o celebrare a neconvenționalului ca forță creatoare, dar și a dorinței noastre, a tuturor voluntarilor care ne implicăm în acest proiect, de a oferi celor prezenți o experiență specială, memorabilă și inspirațională”, declară Andrei Dinu, organizatorul evenimentului.

Vor fi prezenți pe scenă:

Marco Poletto. A fost profesor la Institutul pentru Arhitectură Avansată din Catalonia, coordonator șef al departamentului de Cercetare de la Cornell University and Research Cluster, conduce studioul de arhitectură ecoLogicStudio și a prezentat proiectul Bio.Tech Hut la Expoziția Mondială din 2017, de la Astana. Marco aduce o perspectivă demnă de Uncommon Sense în ceea ce privește felul în care privim și putem să exploatăm deșeurile, în orașele biosustenabile ale viitorului.

Dinu Guțu. Antropolog și observator al fenomenului ultras din România, aduce o perspectivă inedită, din interior, echilibrată și analizată sociologic, asupra dinamicii unei categorii de suporteri ai fotbalului.

Bryony Cole. Este fondatoarea companiei The Future of Sex și explorează impactul tehnologiei asupra relațiilor intime. Prezentarea ei propune o privire în profunzime asupra felului neașteptat în care revoluția tehnologică va schimba una dintre cele mai fundamentale interacțiuni biologice între oameni.

Alți 13 participanți, care vor fi prezenți pe scena TEDxBucharest de la București, vor fi anunțați în perioada următoare. 

Din 2014, biletele la toate evenimentele principale organizate de TEDxBucharest au fost epuizate. Pe scenă au urcat designeri care au lucrat pentru cele mai titrate companii din lume, sportivi, antreprenori, inovatori în diferite domenii și lideri în domeniul educației. Succesul conferințelor TEDxBucharest este recunoscut și la nivel internațional. Au existat multe momente speciale, precum cel al lui Cosmin Cioca, cu peste 320.000 vizualizări pe YouTube, Toto Eremia a.k.a. Deliric 1, cu peste 150.000 de vizualizări, al Karinei Hollekim și al Oanei Pellea, care a avut unul dintre cele mai emoționante și mai apreciate speech-uri dintre toate edițiile TEDxBucharest organizate până acum.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close