Cel mai mare lanț de restaurante din Cluj „atacă” Bucureștiul, cu o investiție de 500.000 de euro

Marty Restaurants se extinde la nivel național și a inaugurat prima locație din București și a șaptea unitate din rețea, în centrul comercial Sun Plaza, în urma unei investiții de circa o jumătate de milion de euro.

Situat la primul etaj din Sun Plaza, centrul comercial din sudul Bucureștiului, noul restaurant se întinde pe o suprafață de aproximativ 370 de metri pătrați și are o capacitate de 140 de locuri. „Pentru că nouă, ardelenilor, ne place să facem lucrurile încet, dar bine, iată că, la 18 ani de la inaugurarea primului restaurant Marty, am decis să ne extindem și în Capitală. Am ales un centru comercial pentru că ne permite să testăm această piață competitivă, pe care dorim să evoluăm treptat. Este un pas important pentru noi, însă venim cu o experiență îndelungată și credem că bucureștenii vor aprecia produsele și serviciile noastre”, declară Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Potrivit estimărilor reprezentantului companiei, investiția în primul restaurant Marty din București va fi amortizată în trei ani de la inaugurare. Planurile de extindere a rețelei continuă, iar reprezentanții companiei țintesc inaugurarea altor două locații în București, până la finalul anului. La nivel de business, pentru 2018 fondatorul Marty Restaurants anticipează o creștere a cifrei de afaceri cu 30 la sută, până la 15,6 milioane de euro.

Noua unitate Marty din Capitală va dispune de un meniu intitulat The Book of Flavours, care conține 199 de preparate. În 2017, Marty Restaurants a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close