Cel mai mare program de stagii din România oferă peste 1.000 de oportunități pentru studenții din IT&C

Tinerii care vor să acumuleze experiență profesională pot să aplice, între 19 februarie și 21 mai, pe platforma stagiipebune.ro, pentru pozițiile disponibile. În plus, sunt invitați să participe, în 2 și 3 martie, la evenimentele de prezentare a stagiilor, în București și Iași.

În ultimii 14 ani, Stagii pe Bune s-a implicat activ în plasarea studenților din cele mai importante centre educaționale IT&C în stagii de practică, desfășurate pe durata verii. Alături de partenerul tradițional, Bitdefender, și peste 100 de companii, precum Ubisoft, Amazon sau Adobe, programul a propulsat în companii de renume, de-a lungul anilor, peste 8.000 de studenți dintre cei 20.000 înscriși. Mulți candidați au ales să continue colaborarea și după terminarea stagiului. O mare parte dintre stagiarii de acum cinci ani sunt actuali mentori pentru generația de astăzi.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Stagii pe Bune le oferă studenților posibilitatea de a-și pune în aplicare cunoștințele teoretice acumulate în facultate și de a dobândi cunoștințe tehnice, să învețe să lucreze în echipă și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, într-un mediu de lucru profesionist. Printre companiile care și-au anunțat deja prezența, în acest an, se numără Bitdefender, Amiq, Adobe, Fitbit, Microsoft sau Thales.

Pentru a facilita dialogul deschis și interacțiunea dintre tineri și reprezentanții companiilor, în 2 și 3 martie vor avea loc două evenimente ce vor aduce în fața studenților companii de top din domeniu. În cadrul evenimentelor, vor avea loc prezentări tehnice și discuții cu profesioniști, iar studenții prezenți vor avea ocazia să vadă cum arată o carieră în diferite companii și să aleagă pozițiile potrivite pentru ei, în deplină cunoștință de cauză. Data limită pentru adăugarea ofertelor de stagiatură pe stagiipebune.ro este 7 mai, iar în 21 mai se încheie perioada de înscriere a studenților.

DESPRE STAGII PE BUNE

  • În ultimii 14 ani, Stagii pe Bune a ajutat peste 8.000 de studenți să-și găsească stagii de practică pe perioada verii.
  • Stagii pe Bune 2017 a adus 400 de anunțuri de stagii și peste 1.500 de poziții, în patru orașe. Au avut loc două evenimente, cu peste 800 de participanți, în București și Iași.
  • În 2016, în jur de 30 de studenți români, plecați la studii în Europa, au aplicat prin intermediul platformei pentru a face stagiul de vară la companii din România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close