Cele mai apreciate companii din industria serviciilor de afaceri, premiate la Gala ABSL

Aflată la cea de-a treia ediție, Galei Premiilor ABSL România (Asociația Business Service Leaders) a urmărit să identifice și să evidențieze proiectele anului precedent cu cel mai mare impact în business și în comunitate.

În prezența a peste 130 de reprezentanți de top ai mediului de afaceri și ai celui academic, au fost premiate proiectele companiilor Procter & Gamble, la categoria Business Leader în Business Excellence, Webhelp, la categoria Business Leader în Customer Experience, OMV Petrom Global Solutions, la categoria Business Leader în Business Innovation, Microsoft, la categoria Business Leader in Talent Development and Education, și TELUS International, la categoria Business Leader în CSR.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În această ediție au fost incluse două noi categorii: Vibrant Workplace și Colleague of the Year. Scopul lor a fost să recunoască inițiativele și oamenii care transformă industria serviciilor de afaceri într-un mediu de lucru plăcut, atractiv și dinamic, pentru toți cei care doresc să facă performanță, să se afirme și să se dezvolte profesional. Câștigătorii acestor noi categorii au fost OMV Petrom Global Solutions, la categoria Business Leader în Vibrant Workplace, și Daniela Tofan, Accounts Receivable Manager OMV Petrom Global Solutions, la categoria Colleague of the Year.

Câștigătorii au fost desemnați de un juriu format din experți în domeniul afacerilor din România şi străinătate: Aurelia Luca (Managing Director – Skanska Property Romania), Charlie Crocker (CEO – British Romanian Chamber of Commerce), Dana Cavaleru (Executive Director – HR Management Club), David Hand (Director of Global Business Services – ACCA), Malgorzata Jasinska (Talent Solutions Managing Director, Central & Eastern Europe – Hays), Richard Perrin (Advisory Partner, Head of Advisory – KPMG), Silviana Petre Badea (Managing Director – JLL România).

DESPRE ABSL

Este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul serviciilor de afaceri și adună în componența sa cele mai importante companii care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D). Rolul ABSL România este acela de a susține expansiunea sectorului de Business Service și transformarea sa într-un vector important al creșterii economice ale României. Din ABSL fac parte companii autohtone și multinaționale de profil, lideri regionali și globali.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close