CEO-ul Garanti Bank a lansat o carte despre frumusețile României

La șase ani de la sosirea în România, pentru a prelua postul de CEO și membru al Consiliului de Administrație al Garanti Bank România, Ufuk Tandoğan a lansat o carte în care vorbește despre frumusețile țării de „adopție”.

După ce a constatat că mulți dintre oamenii de afaceri pe care îi întâlnea nu cunoșteau locurile frumoase din România, Ufuk Tandoğan a decis să-și publice notițele de călătorie în ziarul Hayat, iar comentariile pozitive l-au determinat să le reunească într-o carte. Volumul „Romanya’Yi Keșfet”/ „Descoperă România”/ „Discover Romania” este publicat în trei limbi – turcă, română și engleză – și conține zece capitole în care sunt prezentate obiective turistice din România: Bucovina, Delta Dunării, Transfăgărășan, Viscri, Salina Turda, Sighetu Marmației, Băile Felix, Porțile de Fier, Sighișoara și Transalpina.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ufuk Tandoğan a absolvit Universitatea de Economie și Științe Adminstrative din Uludağ, iar înainte de venirea în România a făcut parte din echipa Garanti Bank Turcia, timp de aproape 25 de ani. A ocupat diverse funcții de conducere, inclusiv director Credite Comerciale și Corporate, director regional și director al mai multor agenții. A fost membru în Consiliul de Administrație al Biroului de Credit din Turcia și al Garanti Mortgage Turcia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close