CEO-ul Raben Group, antreprenorul anului in Germania

Ewald Raben, CEO Raben Group, a primit Premiul LEO „Antreprenorul Anului”, acordat de cea mai importantă publicație de logistică din Germania, Deutsche Verkehrs-Zeitung, într-o gală care a avut loc în Hamburg.

Distincția vine la scurt timp după ce Grupul – prezent în România cu patru sedii, în București, Sibiu, Cluj și Arad – a anunțat lansarea unei rețele proprii de transport în Germania. Premiile LEO (Logistică, Excelenţă şi Optimizare) sunt acordate anual, din 2007, liderilor de business și profesioniștilor din domeniul logisticii, care se remarcă prin calitatea serviciilor, implicare socială deosebită sau idei inovatoare.

„Raben Group este o companie de familie, iar valoarea noastră intrinsecă este antreprenoriatul completat de curaj, perseverență și combinația potrivită de experiență cu viziune. În calitate de furnizor de servicii de logistică, ne dorim să sprijinim obiectivele de business ambițioase ale clienților noștri și suntem preocupați în permanență să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Rețeaua noastră de distribuție în Germania ne oferă mai multă flexibilitate și ne ajută să ne exploatăm capacitățile în beneficiul clienților noștri”, afirmă Ewald Raben.

De la intrarea pe piața din Germania, în 2005, Raben a continuat să se dezvolte în această țară și oferă acum transporturi la nivel național, prin structura proprie. Rețeaua independentă Raben Germania include 32 de sucursale proprii, 46 de locații și 3.000 de angajați.

În ultimii doi ani, Raben Germania s-a concentrat pe creștere organică, dar și pe achiziții de alte companii de transport și logistică, pentru a face față provocărilor din domeniul transportului de mărfuri. Compania deține 2.000 de camioane și folosește tehnologii de ultimă generație, ce permit livrarea bunurilor rapid și în siguranță. Oferta sa include soluții complexe de logistică și transport rutier – distribuție la nivel național și internațional, FTL (Transport în regim de camion complet) și LTL (Transport în regim grupaj), precum și transporturi maritime și aeriene.

Raben Group a investit în România din 2016 și livrează servicii concentrate de transport în regim de grupaj, domestic și internațional. Compania şi-a extins operaţiunile pe plan local ca urmare a potenţialului ridicat al pieţei şi operează acum 5.400 mp, în patru locații: București, Sibiu, Cluj și Arad.

Raben Group este un operator de logistică ce oferă servicii pentru companii de dimensiuni mici, medii și mari. Oferă servicii de logistică extinse – contract logistics, transport domestic și internațional, Fresh Logistics, FTL & intermodal, transport maritim și aerian. Grupul are 12 sucursale în 12 țări din Europa, 9.500 de angajați și o capacitate de depozitare de circa 1,15 milioane mp.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close