CertAsig Group are un nou CEO

Acționarul majoritar al CertAsig, Royalton Capital Investors II, i-a promovat pe James Grindley în poziția de CEO al CertAsig Group și pe Maria Rangelova în cea de CEO al CertAsig România.

James Grindley a coordonat deschiderea unor birouri internaționale în Istanbul, Sofia și Praga. El se va concentra acum mai mult pe creșterea afacerilor companiei la nivel internațional și pe consolidarea relațiilor cu brokerii, care vor rămâne o parte integrantă a modelului de afaceri al CertAsig.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Maria Rangelova s-a alăturat companiei în 2014, ca director al sucursalei CertAsig din Sofia, după ce a fost angajată la QBE Europe în calitate de Property & Engineering Portfolio Manager pentru Europa Centrală și de Est. A dezvoltat afacerile CertAsig din Bulgaria la o valoare de 9,8 milioane de lei (circa 2,1 milioane de euro), ceea ce reprezintă 15 la sută din volumul total al primelor brute subscrise. În prezent director general adjunct, ea își va împărți activitatea între București și Sofia, și va avea ca obiectiv principal îmbunătățirea activității de subscriere a companiei. Maria Rangelova, care va continua să acționeze sub autoritatea lui James Grindley, așteaptă aprobarea Autorității de Supraveghere Financiară.

Acționarii CertAsig au contribuit recent cu o investiție suplimentară de 14 milioane de lei, pentru a întări indicatorii financiari conform Solvency 2. Strategia este aceea de a continua să opereze ca o companie de asigurări specializată cu operațiuni în Europa Centrală și de Est, și care își distribuie produsele prin intermediul brokerilor. Pe piața românească, CertAsig se mândrește cu plata unora dintre cele mai mari despăgubiri și un număr insignifiant de plângeri din partea clienților.

CertAsig este o companie de asigurări românească non-viață, al cărei acționar majoritar este Royalton Capital Investors II, un fond privat de investiții cu sediul în Guernsay și activ în România, Polonia, Cehia, Slovacia, Turcia, Slovenia, Croația și Lituania. Principalii investitori ai fondului includ Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Fondul European de Investiții (FEI). Fondul este administrat de Royalton Partners, un Alternative Investment Fund Manager care administrează peste un miliard de euro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close