CEZ România are un nou director financiar

Din 1 februarie, Libuše Jurečková se ocupă de operațiunile financiare, de controlling, de raportare a rezultatelor financiare și de managementul riscului ale Grupului CEZ în România, în calitate de director financiar.

Absolventă a unui Doctorat în cadrul Facultății de Științe Economice a Universității Tehnice din Ostrava, cu o bogată experiență în sectorul economic, Libuše Jurečková a lucrat în ultimii 25 de ani în companii de renume din sectorul tehnic și telecomunicații, și a avut realizări remarcabile. Aria sa de expertiză se extinde în domenii precum leadership în Financiar & Controlling, managementul lanțului de furnizare, dezvoltarea managementului general și a resurselor umane, strategie, conformitate, fuziuni, achiziții și integrare, managementul riscului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Cu o experiență internațională bogată și un nivel de expertiză important, în domeniul financiar, Libuše Jurečková preia cârma operațiunilor noastre financiare. Sunt sigur că și acest mandat va asigura îndeplinirea cu succes a proceselor și obiectivelor financiare, conform strategiei Grupului”, declară Martin Zmelik, Country Manager Grupul CEZ în România.

DESPRE GRUPUL CEZ ÎN ROMÂNIA

Grupul CEZ în România este reprezentat prin opt companii – Distribuție Energie Oltenia, CEZ România, CEZ Vânzare, CEZ Trade, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development și TMK Hydroenergy Power. Grupul CEZ este prezent pe piața românească din 2005, după preluarea companiei de distribuție a energiei electrice Electrica Oltenia. După procesul de separare a activităților, încheiat în 2007, Distribuție Energie Oltenia (fosta CEZ Distribuție) asigură alimentarea cu energie electrică în Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea. CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar și furnizor de gaze naturale, cu peste 1,4 milioane de clienți casnici și industriali.

Grupul CEZ deține în România și cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, în zona Dobrogea, la Fântânele, Cogealac și Gradina. Parcul Eolian a însemnat o investiție de 1,1 miliarde euro și conține 240 de turbine eoliene, cu o putere totală instalată de 600 MW. Din 2011, Grupul CEZ în România deține în portofoliul său și sistemul hidroenergetic de lângă Reșița, format din patru microhidrocentrale și amenajările hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug și Secu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close