Chambers Europe: PeliFilip, „Firma de avocatură a anului” în România, a doua oară

PeliFilip a fost desemnată pentru a două oară „Firma de avocatură a anului” în România, în cadrul Galei Chambers Europe Awards, care a avut la Madrid, luna trecută.

Prestigiosul premiu de excelență în domeniul avocaturii a fost acordat echipei PeliFilip pentru rezultatele obținute în 2017, pe piața din România. „Bucuria este dublată de faptul că, anul acesta, împlinim zece ani de activitate, iar acest premiu este o recunoaștere a performanțelor și calității serviciilor pe care le-am oferit clienților noștri de-a lungul timpului. Am continuat să creștem strategic, să ne implicăm, an de an, în proiecte de top, din fiecare arie de practică, să propunem soluții creative pentru clienții noștri și să-i susținem în nevoile lor de business, și am menținut același nivel înalt de calitate a serviciilor pe care le oferim”, declară Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

PeliFilip a fost selectată de Chambers Europe, în martie, pentru a cincea oară consecutiv, pe lista scurtă de nominalizări pentru cea mai bună casă de avocatură din România, alături de alte patru firme. Chambers Europe reprezintă versiunea europeană a ghidului internațional de prestigiu Chambers and Partners, care premiază, în fiecare an, casele de avocatură cu cele mai bune perfomanțe la nivel național și regional.

Publicația Chambers and Partners realizează topurile celor mai bune case de avocatură și ale celor mai buni avocați din peste 185 jurisdicții din lume, pe baza cercetărilor realizate de propria echipă, care intervievează avocații și clienții. Premiile reflectă realizările notabile, inclusiv proiecte remarcabile, creștere strategică impresionantă și servicii excelente în relațiile cu clienții.

PeliFilip furnizează asistență în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri, ce operează sau care vizează România. Specializați în proiecte complexe, avocații PeliFilip au experiență în mai multe domenii, precum infrastructură și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, imobiliar, concurență, protecția datelor, finanțări și piața de capital sau dreptul muncii.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close