Chirurgul care dă o șansă în plus copiilor născuţi cu malformaţii grave

În 29 septembrie, Assoc. Prof. Ahmet Alptekin, unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi pediatri din Turcia, vine la Constanţa, pentru a oferi gratuit a doua opinie medicală copiilor din România, născuţi cu malformaţii grave sau care au suferit traume în urma accidentelor.

Ahmet Alptekin este specializat în chirurgie pediatrică la Facultatea de Medicină Universitară din Cerrahpasa – Istanbul, în 2011. A lucrat pentru Spitalul de formare şi cercetare Bakırkoy din Istanbul, între 2011 și 2017, şi pentru Spitalul Universitar Aydin din Istanbul, din 2017. A publicat numeroase articole ştiinţifice, în reviste medicale naţionale şi internaţionale, şi a participat la congrese şi simpozioane medicale din Turcia şi din străinătate. Este membru al Asociaţiei de chirurgie pediatrică din Turcia, al Asociaţiei pedagogice pediatrice de urologie şi al Asociaţiei europene de chirurgie pediatrică. Este specializat în chirurgia malformațiilor nou-născuților, în operațiile urologice pediatrice, în chirurgia tumorilor, în cazul copiilor. Folosește ultimele tehnologii în domeniu privind chirurgia laparoscopică, chirurgie endoscopică, sistoscopie sau bronhoscopie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park, cel mai mare lanţ de spitale private din Turcia, s-a lansat în 1995 și deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale, situate în 17 oraşe din Turcia, și peste 70.000 pacienţi din întreaga lume.

Evenimentul de second opinion va avea loc la oficiul din Constanţa al Medical Park. Pacienţii se pot programa prin telefon, la 0727 593 533, prin e-mail – office@medicalparkromania.com sau online.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close