City Business Centre Timișoara: Concurs de proiecte cu un premiu de 7.000 euro

Cel mai modern ansamblu de birouri din Timișoara, deținut și administrat de NEPI, liderul investițiilor imobiliare din România, lansează o competiție de proiecte pentru reamenajarea spațiilor de recepție ale clădirilor A și B, din cadrul complexului de birouri. Marele premiu constă în 7.000 de euro, implementarea proiectului și o poziție deschisă la Andreescu & Gaivoronschi, biroul de arhitectură care a dezvoltat conceptul City Business Centre (CBC).

City Business Centre caută cea mai creativă soluție pentru cele două spații, în concordanță cu standardele de design ce fac din complexul de birouri inima comunității de afaceri din Timișoara. Concursul de arhitectură și design „Ideile bune nu stau pe hârtie” se adresează tuturor studenților și emergenților din domeniul arhitecturii și al designului din România, care vor ca ideile lor să prindă viață în cadrul celui mai modern ansamblu de birouri din Timișoara.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să trimită propunerea de proiect până în 5 septembrie, însoțită de o scrisoare de intenție în care să detalieze motivele pentru care cred că sunt potriviți pentru proiectul City Business Centre și cum pot să îi dea valoare prin experiența pe care o dețin, CV-ul, alături de portofoliul de lucrări și propunerile de design pentru recepțiile clădirilor A și B din complexul City Business Centre. Dosarul de înscriere trebuie trimis, printr-un link de transfer, la adresa de email concurs@business-centre.ro.

Propunerea de design va conține sugestii de materiale noi pentru pereții interiori și ai portalului (portalelor) de acces, pentru un nou pupitru de recepție (pult) și pentru mobilierul zonei de așteptare, adecvat pentru holul de primire al unui imobil de birouri de clasa A. Participanții trebuie să reevalueze iluminarea artificială a interiorului, să păstreze ceea ce este practic și să adauge elemente ce pot îmbogăți atmosfera interioară, alături de signalistică, în armonie cu întreaga propunere. Proiectele propuse trebuie să integreze și dispozitive sau soluții tehnologice care să ofere funcționalități suplimentare companiilor din City Business Centre.

Lucrările vor fi evaluate de un juriu format din profesioniști în design și arhitectură, reprezentanți ai City Business Centre și ai companiilor din complexul de birouri – Sorin Ciurariu (arhitectul șef al orașului Timișoara), Vlad Gaivoronschi (arhitectul complexului CBC), Claudia Icobescu (Building Administrator) -, și reprezentanții a două companii găzduite de CBC: Werner Hauer (Manager Huawei) și Viorel Loth (Financial Officer, Toluna). „Am ales City Business Centre pentru compania noastră pentru că am găsit aici un spațiu de lucru care, dincolo de capacitățile funcționale și serviciile de top, asigură o atmosferă optimă pentru încurajarea creativității și productivității celor care îi trec pragul zilnic. Acest proiect de design reconfirmă permanenta grijă pentru detalii pe care dezvoltatorii complexului o au în menținerea birourilor la cele mai înalte standarde. Mă bucur să fac parte din juriul acestei competiții și sunt nerăbdător să văd cum se vor transforma cele două spații”, declară Viorel Loth.

Între 5 și 15 septembrie, juriul concursului va face o selecție preliminară a finaliștilor, iar marele câștigător va fi anunțat în 18 septembrie. Lucrările pentru amenajarea spațiilor vor începe după această dată, pe baza proiectelor câștigătoare. Participanții pot afla toate detaliile aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close