City Insurance: Un leu din fiecare poliță RCA merge la Fundația Hope and Homes for Children

Din iulie, City Insurance direcționează către Hope and Homes for Children un leu din fiecare poliță RCA emisă. Fondurile donate vor fi direcționate către programele desfășurate de Hope and Homes for Children cu scopul de a îmbunătăți viața copiilor și tinerilor vulnerabili.

Hope and Homes for Children va construi două case de tip familial, pentru 24 de copii din orfelinate ce vor fi închise de Fundație în anii următori, 200 de copii vor fi sprijiniți pentru a rămâne alături de familiile lor, 50 de tineri care părăsesc sistemul de protecție vor primi ajutor și consiliere pentru a începe o viață pe cont propriu, iar 300 de profesioniști din sistemul de protecție a copilului vor fi pregătiți pentru a oferi o îngrijire mai bună copiilor. Fundația are ca misiune închiderea orfelinatelor din România până în 2026 și, în același timp, lucrează la reforma sistemului de protecție a copilului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a fost înființată în 1998 și este cel mai puternic jucător de pe piața de asigurări din România. Este lider pe piața de RCA și asigurări generale, iar în 2017 a încheiat patru milioane de polițe. City Insurance are peste 350 de angajați și 42 agenții în care se desfășoară activități de subscriere de prime asigurări generale și de instrumentare a dosarelor de daune.

Hope and Homes for Children activează în România din 1998, timp în care a contribuit la închiderea a 56 de instituții de tip vechi (orfelinate), iar alte zece sunt în curs de închidere. Copiii trec de la îngrijirea în instituții-mamut, în care nu beneficiază de atenție și afecțiune individuală, la sisteme bazate pe conceptul familial, printre care și case de tip familial, ce le permit o viață apropiată de normalitate. Prin eforturile Fundației și ale partenerilor săi, au fost dezvoltate 105 case de tip familial, 5.185 copii au fost scoși din orfelinate, iar 455 vor părăsi orfelinatele în curs de închidere.

În același timp, Fundația activează în prevenirea separării copilului de familie și intervine pentru susținerea familiilor în care riscul de abandon al copiilor este ridicat. 28.436 de copii au fost salvați de la ruperea de familie, 1.015 tineri au fost sprijiniți pentru o viață independentă, 1.922 de copii au fost primiți în centrele de zi, iar 879 în regim de urgență, și 8.546 de angajați din sistemul de protecție al copilului au fost instruiți de Hope and Homes for Children. Până acum, 49.255 de copii au beneficiat de serviciile asociației.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close