Clădirile care găzduiesc birourile Oracle și Deloitte își schimbă proprietarul

Lion’s Head Investments își face intrarea pe piața imobiliară locală prin achiziția proiectului de birouri Oregon Park, deținut de Portland Trust și Ares Management. Proiectul constă în trei clădiri de birouri de clasă A și este amplasat în zona de nord a Bucureștiului.

Tranzacția include atât achiziția primelor două clădiri deja finalizate din Oregon Park, A și B, și a clădirii C, aflată în construcție. Clădirile A și B sunt închiriate integral unor multinaționale precum Oracle, Deloitte, Euler Hermes și Kepler Alten. Tranzacția va fi finalizată formal în iunie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Complexul Oregon Park va avea în total trei clădiri de birouri, ce vor ocupa o suprafață închiriabilă de circa 70.000 mp. Proiectul a obținut certificarea BREEAM, calificativul „Excelent”. Oregon Park este proiectat să devină, până la finele lui 2019, unul dintre cele mai moderne și eficiente energetic proiecte de birouri din zona Barbu Văcărescu-Floreasca și din nordul Capitalei.

Portland Trust a dezvoltat mai multe proiecte de clădiri de birouri în București, printre care Floreasca Park, Floreasca 169, Bucharest Business Park și Opera Center. Portland Trust are acum două proiecte în construcție, în București – Clădirea C din Oregon Park și EXPO Business Park, în zona Expoziției.

Lion’s Head este rezultatul unui joint-venture între fondul de investiții sud-african, Old Mutual Property, și AG Capital. Lion’s Head are un portofoliu de spații de birouri de 150.000 mp și valorează 310 milioane de euro. Două dintre proiecte, Polygraphia Office Center, de 35.000 mp, și Megapark, de 75.000 mp, sunt închiriate în totalitate unor companii internaționale. AG Capital este un grup de investiții activ în sud-estul Europei de peste 25 de ani.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close