Clubul economic german DWC Ungaria a deschis o secție la Timișoara

Secţia Timișoara a Clubului Economic German din Ungaria – DWC Ungarn a fost constituită anul acesta, pentru a reprezenta obiectivele DWC Ungaria în partea de vest a României și pentru a promova relaţiile economice româno-maghiare.

La evenimentul oficial de lansare, organizat pe 12 mai, în clădirea Consiliului Județean Timiș, au participat în jur de 60 de persoane, printre care reprezentanții cluburilor economice germano-române din țară și ai marilor companii de origini germane din Timișoara și din regiune.

Lansarea s-a bucurat de prezența unor invitați speciali: Jose Miguel Vilinias, consulul onorific al Spaniei, Marius Popa, consulul onorific al Olandei, Vicenzo Moderno, vicepreședintele Camerei de Comerț a Italiei în România, Robert Kristof, City Manager al orașului Timișoara, Andrea Telegdi, Atașatul Economic al Consulatului General al Ungariei din Cluj-Napoca, și Adnagi Slavoliub, deputat în Parlamentul României din partea minorităților naționale și reprezentant al Uniunii Sârbilor din România. Asociația Economică Germano-Română din Arad (DRW Arad), care colaborează deja strâns cu organizația din Ungaria, a fost reprezentată de președintele Waldemar Steimer (OVB România), membrul consiliului director Marius Porcolean (CEO, Scorpius Works) și Alexander Weiss (CEO, Oechsler România).

DWC Ungaria s-a înființat în 1992. Cei 25 de ani care vor fi aniversați anul acesta vor fi sărbătoriți în cadrul unui bal, în 20 mai, la Budapesta, în incinta uneia dintre cele mai prestigioase locații din oraș, sala de concerte Vigadó, clădire construită în urmă cu mai bine de 150 de ani.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close