Cluj: Bosch angajează persoane cu grad diferit de experiență, în producţie, în domeniul tehnic şi comercial

Liderul global în furnizarea de tehnologii şi servicii organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, adresată persoanelor care doresc să lucreze în fabrica din Cluj şi celor care vor să interacţioneze cu tehnologia automotive.

Persoanele interesate pot participa la cele două evenimente organizate în martie, la campusul fabricii Bosch din Jucu, judeţul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În cadrul Zilei Recrutării din 17 martie, compania organizează interviuri pe loc, pentru a recruta operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de materiale. Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.

Bosch continuă campania în 24 martie, cu Ziua Tehnologiei Automotive, eveniment dedicat studenților, masteranzilor, specialiștilor, dar și celor interesați să cunoască activitatea fabricii Bosch Cluj. Ei vor putea participa la workshop-uri dedicate tehnologiei avansate din fabrică și unde se vor prezenta proiectele speciale ale companiei. Specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment vor oferi consultanţă şi informaţii celor interesaţi de posturile de ingineri de proces, ingineri de testare și de calitate, inginer electronist, specialiști în data Mining și Industrie 4.0, tehnicieni în electronică, electromecanică, testare electrică și tehnicieni de proces, dar şi de poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi găsite aici.

Investiții în educaţie şi în dezvoltarea angajaților

Grupul Bosch se implică în acţiuni ce susţin relaţia dintre mediul educaţional şi cel de afaceri. Contribuţiile companiei cresc de la an la an, ca număr şi diversitate. Anul acesta, Bosch lansează în premieră la Cluj un program nou, dedicat viitorilor ingineri. În cadrul acestui program sunt disponibile zece locuri pentru studenţii pasionaţi de inginerie, care au terminat sau urmează să termine anul acesta studiile universitare şi doresc să opteze pentru un program intensiv de învăţare, de 18-24 de luni, pentru a deveni expert într-una din ariile tehnice ale fabricii. Bosch susţine absolvenţii și prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri, şi Working Student, un program de internship plătit, în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi.

Concomitent, Bosch continuă investiţia în educaţie, prin lansarea, în 2017, a unui program de masterat cu o programă înnoită şi stagii de practică, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Bosch își asumă o responsabilitate şi în ceea ce privește formarea angajaţilor săi. În octombrie 2017, a inaugurat un nou Centru de Training modern, în campusul Bosch din Cluj, pentru pregătirea elevilor în sistemul educaţional dual și dezvoltarea profesională şi personală a angajaţilor. O echipă de specialişti va susţine, până la finalul lui 2018, peste 300 de sesiuni de instruire, atât pentru dezvoltarea abilităţilor tehnice ale angajaţilor, cât şi programe speciale de dezvoltare personală şi leadership.

Beneficii pentru angajați

Angajaţii Bosch din Cluj beneficiază de transport zilnic gratuit, organizat de companie, acces la cantina modernă din incinta fabricii, ce le oferă meniuri variate subvenţionate, şi de un set de beneficii flexibile. Ei pot alege, printre altele, servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă. Compania este interesată să-şi menţină angajaţii în formă, astfel că a creat programul Be fit@Bosch, ce le oferă oportunitatea de a alege o activitate sportivă. În plus, cei activi pot utiliza gratuit terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, în Cluj-Napoca. Angajaţii Bosch din Jucu beneficiază de servicii medicale în incinta fabricii. În cabinetul medical local, un medic generalist oferă consultaţii opt ore zilnic, iar un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.

Înscrieri la evenimente

Ziua Recrutării, 17 martie: înscrierile se fac până pe 14 martie, la numărul de telefon 0726 108 760, în intervalul 9-21.

Ziua Tehnologiei Automotive, 24 martie: pentru înscrieri este necesară completarea formularului online.

Persoanele care doresc să participe la interviurile de angajare organizate în fiecare zi de luni pot solicita o programare la numărul de telefon 0799 099 090.

DESPRE GRUPUL BOSCH

Este prezent pe piaţa din România de peste 20 de ani şi numără peste 5.000 de angajaţi în patru entităţi. În 2016, a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro pe piaţa din România. Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj, Bosch operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, în Timişoara. În Bucureşti, operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul în Capitală.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Are circa 400.500 de angajaţi în întreaga lume (la 31 decembrie 2017). Compania a generat vânzări de peste 78 miliarde de euro în 2017. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Compania Bosch are aproape 62.500 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, în cele aproximativ 125 locaţii din lume.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close