Cluj: Germanii de la Frankische se extind în CTPark

Cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium, din România şi Europa Centrală şi de Est, şi Frankische, producător german de tuburi şi sisteme de plastic şi metal, au anunţat extinderea colaborării în parcul industrial CTPark Turda.

Suprafaţa ocupată depăşeşte astfel 10.000 mp, prin construcţia unei noi clădiri de circa 7.000 mp, în prelungirea celei pe care compania germană o ocupă din 2015. Noua clădire va fi folosită atât pentru activităţi de depozitare, cât şi de producţie. Lucrările de construcţie pentru această extindere au demarat în mai 2017 şi au fost finalizate în februarie 2018. Clădirea a fost dezvoltată la cele mai înalte standarde de calitate privind eficienţa energetică şi sistemele inovatoare folosite.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Frankische Romania este chiriaş al CTPark Turda din 2015, când a închiriat o facilitate logistică de circa 3.400 mp, pe care a folosit-o pentru activităţi de producţie şi depozitare. „Am luat decizia de a ne extinde spațiile odată cu creșterea afacerii noastre în zonă și consider că această nouă clădire constituie un atu pentru creșterea cifrei de afaceri a Frankische România, prin scăderea timpului de livrare și creșterea flexibilității. Colaborăm extrem de bine cu cei de la CTP, de aproape trei ani, și sunt sigur că aceasta este o nouă etapă dintr-un parteneriat de foarte lungă durată”, declară Paul Cioban, directorul fabricii Frankische România din Turda.

CTP este un dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate, pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală şi de Est. Deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane mp de spaţii de clasa A, în peste 80 de puncte strategice. În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 mp suprafaţă închiriabilă, în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara, Turda.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close