Cluj-Napoca: 15 profesioniști de top își dezvăluie secretele la DisruptHR

Clujul se alătură celor 100 de orașe din lume care au „adoptat” DisruptHR, un concept avangardist de eveniment dedicat specialiștilor în relaționarea cu capitalul uman.

În 5 octombrie, 15 speakeri vor urca pe scenă, pentru a arăta o altă dimensiune a profesionalismului lor. DisruptHR Cluj înseamnă o sesiune de discuții surprinzătoare, experimente, diversitate și inspirație, în compania unor oameni cu o abordare menită să schimbe perspectiva asupra culturii organizaționale, managementului talentului și dezvoltării personale. Pe lista invitaților apar, printre alții, Crina Ilie (HR VP Europe and Africa, Genpact), Cornel Hoza (președinte, Beard Brothers), Tiarnan O hAimhirgin (Vice President Sales & Distribution, Ursus Breweries), Gerry Chandran (Managing Partner, Sargia Partners, Master Coach), Ionuț Neacșu (Crisis Negotiation Expert) sau Colin Lovering (Chairman, British Romanian Chamber of Commerce).

Seara va continua cu o sesiune de networking și un concert live al trupei Incognito. Gazda DisruptHR Cluj este Euphoria Music Hall, un spațiu de întâlnire neconvențional, care îmbină tradiția unei vechi fabrici de bere și tehnologia de ultimă generație, cu puternice accente city. Ca și la ediția din București, toate discursurile inspiraționale și educative din cadrul evenimentului DistruptHR Cluj vor fi difuzate pe portalul global și pot fi vizionate în toată lumea.

Publicul DisruptHR Cluj înseamnă 250 de profesioniști, specialiști din HR, training și educație, antreprenori și, în general, oameni preocupați activ de dezvoltarea personală și profesională.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close