Cluj-Napoca: Burse de 15.000 de euro, pentru doi cursanţi EMBA University of Hull

Doi dintre viitorii cursanţi ai programului EMBA University of Hull vor primi burse în valoare individuală de 15.000 de euro, care acoperă integral cei doi ani de studiu la şcoala de business 100 la sută britanică din Cluj-Napoca.

Bursele acordate de Banca Transilvania, SIF Moldova și Electrogrup, în parteneriat cu Biziday.ro şi Republica.ro, se adresează persoanelor cu minimum trei ani de experiență în management, după terminarea studiilor, sau cu peste opt ani experiență profesională, care doresc un pas nou în carieră şi cunosc limba engleză la nivel avansat.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru înscriere, cursanții trebuie să trimită, până în 20 noiembrie, la adresa de mail office@ubbee.ro, un CV în limba engleză, care să cuprindă și realizările obținute în business și în afara acestuia, realizările academice și contribuția adusă comunității sau unor comunități, un eseu de maximum 500 de cuvinte, tot în engleză, pe tema: Conexiunea dintre tehnologie și globalizare reprezintă o amenințare sau o oportunitate pentru România?, și menționarea unuia dintre partenerii media în care a fost urmărită campania de burse EMBA.

Aplicațiile se primesc între 31 octombrie și 20 noiembrie, iar numele bursierilor vor fi anunțate în 23 noiembrie. Ei vor face parte din a cincea generație de cursanți EMBA şi vor începe cursurile în februarie 2019.  Din acest an, școala de business britanică oferă o nouă specializare, Tech EMBA, destinată celor care lucrează în IT şi tehnologie, pe lângă cea de General Management.

EMBA University of Hull este acreditat internaţional de AMBA (The Association of MBAs) şi AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business). De acesta din urmă beneficiază doar 55 dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume. Cursurile durează doi ani şi sunt organizate pe 12 module, în limba engleză, în Cluj-Napoca. Profesorii provin de la University of Hull. Diploma de absolvire este internaţională. Directorul programului din Cluj–Napoca este Dr. Andrew Taylor. În prezent, la EMBA University of Hull din Cluj-Napoca studiază peste 100 de manageri și antreprenori.

University of Hull are 90 de ani de tradiție în Marea Britanie. Anual, circa 20.000 de studenți – dintre care 20 la sută sunt din țări diferite – urmează cursurile celor peste 50 de specializări ale universității.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close