Cluj-Napoca: DB Schenker se extinde cu 5.000 mp, în TRC Park

DB Schenker continuă planul de dezvoltare în România prin inaugurarea, la începutul acestei luni, a unui nou spaţiu de depozitare, în TRC Park Cluj, localitatea Juc-Herghelie.

Noua platformă, dedicată operaţiunilor de depozitare şi soluţii logistice, are ca scop furnizarea de servicii la cel mai înalt standard partenerilor companiei. Acestea sunt susţinute de sisteme informatice de management al depozitelor de o complexitate şi adaptabilitate ridicate, perfect integrabile cu sistemele clienţilor, şi care pot asigura derularea oricărui tip de operaţiuni.

Suprafaţa deţinută de DB Schenker în TRC Park Cluj este echipată cu şapte rampe hidraulice şi o poartă de acces pentru vehicule utilitare, datorită cărora încărcarea şi descărcarea mărfurilor se realizează eficient. DB Schenker mai deţine un terminal în Cluj-Napoca, cu o suprafaţă totală de 10.000 mp, destinat operaţiunilor de cross-docking şi birouri, inaugurat după o investiţie de 1,2 milioane euro. „Prin această investiţie, dorim să aducem un plus de calitate serviciilor oferite partenerilor noştri şi să creăm sinergii între produsele şi terminalele noastre. Astfel, suntem hotărâţi să ne extindem şi analizăm în detaliu oportunităţile viitoare”, declară Albin Budinsky, director general DB Schenker în România.

Bine conectat din perspectiva accesibilităţii, prin legături directe cu toate regiunile, TRC Park Cluj este construit pe o suprafaţă de 80.000 de mp. Prima etapă a construcţiei s-a derulat în perioada mai – decembrie 2016 şi măsoară 17.000 de mp, iar a doua etapă va fi finalizată în acest an, printr-o investiţie de 25 de milioane de euro.

DESPRE DB SCHENKER

Cu patru sucursale şi peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile țării, ofera o gamă completă de servicii de transport rutier, camioane complete şi parțiale, transporturi în regim de grupaj, operațiuni aeriene, maritime şi feroviare, servicii vamale, operațiuni portuare și servicii de relocare. În România, compania deține circa 50.000 mp, dedicați serviciilor de depozitare şi soluții logistice.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close