Cluj-Napoca: Prima generație de absolvenți EMBA University of Hull

Prima generație EMBA University of Hull, şcoală de business 100 la sută britanică, cu predare în Cluj-Napoca, va absolvi cursurile în 12 iulie. Ceremonia va avea loc în Marea Britanie şi va fi găzduită de University of Hull.

Cei 20 de absolvenți din România au obținut cele mai bune rezultate dintre toți cei care finalizează acum studiile la EMBA University of Hull, în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore şi Bahrain. Școala de business a durat doi ani şi a cuprins 12 module. Cursurile au avut loc în Cluj-Napoca şi în Hull și au fost predate de profesori britanici. Diploma de absolvire este internațională. Cei care termină studiile EMBA se alătură unei comunități globale de alumni, cu peste 28.000 de membri din 150 de țări.

Şcoala de business 100 la sută britanică a fost lansată în Cluj-Napoca, în 2015, printr-un parteneriat între University of Hull, Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania şi Electrogrup. Programul este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. În prezent, la EMBA University of Hull studiază peste 50 de manageri şi antreprenori români şi străini. Ceremonia din 12 iulie va fi transmisă live pe pagina de Facebook a EMBA-ului. Un eveniment similar va avea loc la Cluj-Napoca, în octombrie.

Partenerii EMBA University of Hull

  • Asociația Universitatea Babeş-Bolyai – Executive Education (UBB EE) este o asociaţie non-profit, al cărei rol este gestionarea EMBA-ului 100 la sută britanic, derulat în Cluj-Napoca. Preşedintele UBB EE este Prof. Univ. Dr. Mihaela Luțaș.
  • University of Hull are aproape 90 de ani de tradiţie. Portofoliul său cuprinde 50 de specializări, printre care management, medicină, ştiinţe sociale şi umaniste, arte. Anual, peste 20.000 de studenţi îi urmează cursurile.
  • Universitatea Babeş-Bolyai: Înfiinţată în 1581, este cea mai veche universitate din România. UBB este cea mai mare universitate din ţară, cu mai mult de 38.000 de studenţi înscrişi la nivel de licenţă, masterat şi doctorat, în 516 programe de studii în română, maghiară, germană, engleză, franceză. Universitatea a fost clasată între primele trei universităţi din România din punctul de vedere al calităţii programelor sale.
  • Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali: Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.
  • Electrogrup: Cu o experienţă de 20 de ani, a fost înfiinţată din dorinţa de a oferi servicii inovative şi de calitate în infrastructura energetică. Afacerea s-a extins ulterior la infrastructura de telecomunicaţii, new media, piaţa de energie, gaze naturale şi energii regenerabile. Compania furnizează soluţii la cheie de design, implementare, mentenanţă şi dispecerizare, în proiecte complexe de infrastructură energetică, telecomunicaţii şi construcţii civile, la nivel național şi international.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close