Cluj-Napoca: Studenții UBB participă la cea mai prestigioasă competiție mondială de studii de caz în management

Studenţii Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB), vor participa, la începutul anului 2018, la John Molson Undergraduate Case Competition, cea mai prestigioasă competiție de studii de caz în management, la nivel global.

Competiția va avea loc între 18 și 24 februarie, la John Molson School of Business din Montreal (Canada). Studenții clujeni vor concura cu echipe ce vor reprezenta universitățile cu cele mai bune performanțe obţinute la competițiile internaționale de studii de caz în management. „Această invitație reprezintă o recunoaștere a rezultatelor obținute până acum de UBB-FSEGA la concursuri internaționale de studii de caz, precum competiția de la Harvard University, University College London, HEC Paris, Sant’Anna School of Advanced Studies din Pisa sau Solvay Brussels School of Economics and Management. Îi felicităm pe studenții noștri pentru rezultatele obținute în ultimii ani, rezultate ce au stat la baza selectării UBB pentru participarea la acest eveniment prestigios”, afirmă decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB, conf. dr. Răzvan Mustață.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

UBB va fi reprezentată la competiția din Canada de o echipă alcătuită din patru studenți ai FSEGA: Péter Deák (anul III – Informatică economică), Rita Éltes (anul III – Management), Kincső Kelemen (anul II – Informatică economică) și Norbert Szabó (anul III – Finanțe și bănci), coordonați de conf. univ. dr. Levente Szász, conf. univ. dr. Lehel Györfy și asist. univ. drd. Béla-Gergely Rácz.

La competiția din 2018 vor participa 24 de universități din 14 țări din America, Asia, Australia și Europa. UBB este singura universitate românească din cele șase care vor reprezenta continentul european. Lista universităților selectate pe baza rezultatelor din ultimii ani a fost publicată pe site-ul oficial al competiției.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close