Cluj-Napoca: Transilvania Construcții se mută în cea mai nouă clădire de birouri Clasa A

Compania Transilvania Construcții și-a relocat sediul și birourile din Parcul Logistic Transilvania în noua clădire de birouri Clasa A Novis Plaza, de pe strada Tăietura Turcului.

Relocarea reprezintă o decizie strategică pentru companie, fiindcă Novis Plaza oferă furnizorilor și colaboratorilor o locație centrală și accesibilă. Noua strategie de management, modelul nou de business, dar și amplasarea birourilor la zece minute de centru, într-o clădire Clasa A, reprezintă o nouă eră în cadrul companiei, ce are ca scop poziționarea Transilvania Construcții ca un jucător important în România și Europa de Est, în sectorul dezvoltării și administrării de spații industriale, comerciale și de birouri.

Clădirea Novis Plaza, fosta Global Plaza, a fost preluată în 2016 de Transilvania Construcții, care a transformat-o într-un etalon în materie de birouri, datorită specificațiilor tehnice și materialelor de finisare la cel mai înalt nivel. În plus, proiectul fiind realizat într-un timp record. Specificațiile de clasa A+, precum podeaua tehnică, sistemul integrat BMS și iluminatul LED, asigură chiriașilor cheltuieli minime administrative, iar angajaților le oferă un spațiu de birou optimizat, ce pune în prim-plan sustenabilitatea și starea de bine și confort.

Suprafața închiriabilă a clădirii destinată spațiilor de birou reprezintă 14.171 de metri pătrați, iar suprafațele comune reprezintă o terasă cu o priveliște 360° asupra Clujului și Muzeului Etnografic, un Atrium de 400 metri pătrați și peste 300 de locuri de parcare, care vor fi puse la dispoziția viitorilor „locatari”.

DESPRE TRANSILVANIA CONSTRUCȚII

Este o companie de construcții, dezvoltări și investiții imobiliare, cu o experiență de peste 60 de ani în construcții civile, dezvoltari imobiliare și administrarea proprietăților. Proiectele noi în derulare înseamnă Parcul Logistic TRC Park Cluj, din localitatea Jucu-Herghelie, Cluj, și clădirea de birouri Novis Plaza, din Tetarom I. Proiectele întrunesc toate caracteristicile necesare Clasa A.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close