Cluj: O companie germană a inaugurat o fabrică în care vor munci 100 de oameni

Producătorul german de pompe de vid Pfeiffer Vacuum a inaugurat, astăzi, în Parcul Industrial Nervia din comuna Apahida, de lângă Cluj-Napoca, o fabrică ce produce piese pentru pompe industriale de vid, în urma unei investiţii de 13 milioane de euro. Aici vor fi create 100 de locuri de muncă.

Potrivit administratorului Pfeiffer Vacuum România, Pascal Fesneau, care este şi consul onorific al Franţei la Cluj-Napoca, activitatea defăşurată în noua unitate de producție este una tehnică şi necesită din partea angajaţilor mulţi ani de pregătire. „Noul spaţiu de lucru va servi activităţilor de prelucrări mecanice, de producţie piese pentru pompe industriale de vid, care se asamblează în Germania şi Franţa, respectiv de reparaţie a acestor pompe, în condiţiile în care s-a dorit extinderea producţiei. Ne propunem şi creşterea numărului de angajaţi, de la 74 la 100”, declară Pascal Fesneau.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pfeiffer Vacuum activează în România din 2003. Fabrica din Cluj este a opta din cadrul companiei. Celelalte sunt situate în Germania, Franţa, SUA, China şi Vietnam. Grupul Pfeiffer Vacuum, înfiinţat în 1890, în Germania, este unul dintre liderii pe piaţa globală a pompelor de vid, cu o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro, în 2017.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close