Clujenii de la Blugento lansează un serviciu prin care poți cumpăra magazine online „la cheie”

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento, a lansat Blugento Express, serviciul care pune la dispoziţia comercianţilor o platformă cu magazine online bazate pe soluţia Magento, gata de lansare, complet echipate, bine construite şi cu design de ultimă generaţie.

Noul serviciu va fi disponibil din aprilie, iar comercianţii care își doresc prezenţă online pot avea propriul shop, perfect adaptat business-ului, în 24 de ore. „Ideea acestei platforme a pornit de la nevoia de simplitate a comercianților şi în urma cererilor tot mai numeroase ale  antreprenorilor care își doresc să fie prezenți în online cât mai rapid şi să aibă din start un shop perfect funcţional. Pe această platformă, comercianții își vor putea alege, rapid și simplu, magazinul online potrivit pentru business-ul lor, și vor beneficia de servicii precum configurarea tehnică a magazinului, adaptarea design-ului la brandul propriu, setarea domeniului propriu, suport tehnic, integrarea cu peste 100 de soluţii de plată, curierat, marketing și alte servicii ce oferă avantaje competitive și un start mai bun în retailul online”, spune Sandu Băbăşan (foto), CEO Blugento.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Până la finalul anului, Blugento estimează că va vinde peste 150 de astfel de magazine online. Numărul de magazine online din România este în continuă creştere şi într-un ritm tot mai alert. Această efervescenţă de la nivelul industriei generează nevoia de identificare de noi verticale de creştere şi de noi modalităţi de a facilita prezenţa online a comercianţilor – magazinele online pe bază de abonament sunt cea mai importantă tendinţă de acest fel. „La nivel naţional, estimăm înfiinţarea, anul acesta, a circa 400 de magazine online pe bază de abonament. De asemenea, circa 200 de magazine online deja existente vor migra de la platformele clasice pe care le folosesc către cele pe bază de abonament, mai flexibile şi uşor de adaptat cerinţelor comercianţilor”, afirmă Sandu Băbăşan.

Magazinele online disponibile în Blugento Express sunt gândite pentru a fi flexibile, adaptabile în funcţie de buget, business şi preferinţele clienţilor. Comercianții vor putea alege din opt categorii de shop-uri online: fashion & accesorii, electronice & electrocasnice, cosmetice & îngrijire personală, home & deco, auto & moto, horeca, copii & bebe, jucării, hobby & handmade

Magazinele vor avea preţuri cuprinse între 190  şi 790 de euro, în funcţie de tipul de design (dacă este un proiect cu design unic sau cu design personalizabil) şi în funcţie de complexitatea acestuia. Vor putea fi achiziţionate împreună cu unul dintre pachetele de abonament: pachetul Boutique (în valoare de 59 de euro/lună), Start (99 de euro/lună, recomandat business-urilor cu o ofertă mai mare de produse) şi Grow (199 euro/lună, recomandat pentru afacerile dezvoltate, cu volume mari).

Blugento Express completează portofoliul de servicii şi soluţii de integrare oferit de Blugento și se alătură soluţiei de ecommerce construită pe platforma Magento, prin care comerciantilor le sunt oferite toate funcţionalităţile necesare unui magazin online de succes, şi serviciului Website by Blugento, care permite oricând transformarea site-urilor în magazine online.

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluţii de ecommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerţ electronic din lume. Are peste 300 de clienţi şi oferă o gamă completă de servicii de ecommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO și alte servicii conexe comerțului online.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close