Clujenii de la Cloud Treats aduc în Bucureşti o aplicaţie prin care angajaţii pot comanda mâncare online în grup

Dezvoltatorul de software din Cluj-Napoca a lansat în Bucureşti o aplicaţie pentru comenzi online de mâncare în grup, dedicată în special angajaţilor. hipMenu funcţionează deja în Cluj-Napoca, Oradea şi Timişoara. Aplicaţia a fost lansată în 2013 şi a generat peste 13 milioane de euro restaurantelor partenere, dintre care cinci milioane anul trecut.

Funcţia de comandă în grup poate face mai uşoară coordonarea comenzilor mai mari, ce poate include plata separată online a selecţiilor. „Etichetele personalizate care însoţesc fiecare comandă ajută la distribuirea pachetelor între colegi şi reduc erorile umane care intervin la trimiterea comenzii de către restaurante. Momentan, doar bucureştenii din sectorul 1 şi 2 pot beneficia de livrări prin aplicaţiem Ne extindem treptat, pentru că nu vrem să facem rabat la calitate”, declară directorul de tehnologie al Cloud Treats Romania, Ciprian Costa.

În două săptămâni de la lansarea în Bucureşti, unii proprietari de restaurante spun că valoarea unei comenzi este şi de trei ori mai mare ca până acum. „Vedem un uriaş potenţial de câştig în zona prânzurilor din sectorul corporate. Datorită acestui sistem de comenzi de grup, în loc de două porţii/adresă de livrare, am ajuns să ducem opt porţii, în medie, ceea ce nu doar reduce costurile, ci şi eficientizează timpul de livrare”, spune managerul operaţional al restaurantului Pizzicato, Valentin Piescu.

Recent, compania a îmbunătăţit aplicaţia pentru a oferi traducerea meniurilor în peste 15 limbi străine. Cele mai utilizate sunt engleza, franceza, germana, maghiara, italiana, spaniola și greaca. Aplicaţia are în vedere şi persoana care comandă mâncarea și îi dedică o zi specială, „Ziua Eroului Nerecunoscut”, în care are o reducere de 20 la sută la toate comenzile de grup plasate între 20 și 23 iulie.

Restaurantele partenere în Bucureşti sunt La Mama, Zensushi, Edo sushi, Presto pizza, Presto donner, Big-Daddy Burgers, Mon Paris, Noodles Bar, Burger Avenue, Gyros Dionysos, Bistro Dorobanți, Borsalino, Pizzicato, El Torito, Yoshi Sushi & Teppanyaki, Sushihana, Pizza Pph, ZAO, Effes, Speed Pizza, LaSafi şi Refill.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close