Clujenii de la Star Lubricants, premiați de gigantul american ExxonMobil

Recunoașterea performanțelor economice ale Star Lubricants a venit și la nivel european, când compania românească a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoarea concursului Circle of Excellence – la secțiunea Business Performance. Prin această competiție, ExxonMobil evaluează în detaliu performanțele tuturor companiilor partenere din Europa și nu numai.

Firma clujeană s-a remarcat prin inițiative și programe inovatoare și a fost desemnată câștigătoare în urma unei competiții acerbe, în care au intrat peste 20 de companii de renume din sudul Europei. „Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, am intrat în competiție directă cu firme importante din Franța, Italia, Spania, cu tradiție de peste 50 de ani în domeniul lubrifianților. Când discutăm despre longevitatea companiilor private din România, facem trimitere la companii ce activează pe piață de maximum 27 de ani – 23 de ani, în cazul nostru. Pentru noi este o onoare să ne fie recunoscute inițiativele, strategia, munca echipei, într-un cadru atât de important”, declară Silviu Mototolea (foto), CEO Star Lubricants.

În cadrul aceluiași concurs, Star Lubricants a obținut pentru a doua oară consecutiv premiul de argint la categoria Distributor Industrial Excellence, distincție acordată pentru derularea unui complex program dedicat industriei de mase plastice, și la categoria Distributor Motorsport Excellence. Este o recunoaștere a implicării companiei în motor sportul românesc, în ultimii 15 ani, alături de parteneri de renume, precum şi în organizarea a numeroase evenimente și concursuri online și offline, pentru iubitorii sporturilor cu motor. „Am realizat încă de la început că avem onoarea să reprezentăm în România un brand de referință, cu mare greutate în industria motor sportului, sinonim cu performanța – Mobil 1. Acest lucru ne-a obligat să creăm continuitate între acțiunile derulate pe plan internațional de către ExxonMobil – performanță în Nascar, Porsche SuperCup şi Formula 1, alături de McLaren sau RedBull Racing – şi cele dezvoltate la nivel național. Ne-am implicat activ, în ultimii 15 ani, în susținerea sporturilor cu motor, cu precădere în segmentul de raliuri”, afirmă Silviu Mototolea.

Alături de toate aceste recunoașteri, Star Lubricants s-a distins și prin implicarea în comunitatea din care face parte, prin proiecte de responsabilitate socială, sponsorizări și evenimente dedicate copiilor cu nevoi speciale. Star Lubricants este o companie cu peste 20 ani de experiență în domeniul distribuției de lubrifianți de motor și uleiuri industriale. Activitatea sa se desfășoară prin șapte puncte de lucru proprii, cu o capacitate de depozitare de peste două milioane de litri de lubrifianți. Compania prezintă întreaga gamă de produse Mobil, în cadrul unui showroom situat în incinta sediului central de la Cluj-Napoca.

Mobil 1 activează pe o piață a lubrifianților estimată la câteva sute de milioane de euro și este unul dintre cele mai vândute branduri de lubrifianți din România. Cu o cifră de afaceri de peste 57 de milioane de lei, în 2016, si un profit de circa 2,7 milioane, Star Lubricants reprezintă în România brandul Mobil. Compania comercializează peste 200 de tipuri de produse Mobil, cu ajutorul unei echipe formate din circa 60 de persoane.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close