Clujenii de la Vitacom Electronics se extind în Ungaria

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți electro-retaileri din România, vizează extinderea pe piața din Ungaria, acolo unde se află în discuție cu importante rețele de magazine locale. Compania aniversează, luna aceasta, 27 de ani de existență.

Reprezentanții companiei așteaptă noi creșteri în 2018, respectiv venituri de 12,3 milioane de euro, cu 15 la sută mai mult decât în 2017. Estimarea se bazează pe creșterea volumelor în categoriile Audio & Video, Casă & Hobby și Îngrijire personală. Vitacom a înregistrat venituri de un milion de euro, în august, și s-a apropiat de recordul de 1,2 milioane euro, atins în noiembrie 2017. Din acest motiv, conducerea companiei așteaptă, anul acesta, o performanță financiară superioară celei de anul trecut.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Un alt motor de creștere este reprezentat de investițiile în echipă și în optimizarea proceselor operaționale. Echipa Vitacom a fost extinsă, anul acesta, cu 12 noi angajați, în departamentul de vânzări. Vitacom a implementat un soft dedicat managementului aprovizionării, fapt ce a îmbunătățit timpii de lucru și fluxul proceselor de aprovizionare. Echipa de management a beneficiat și de investiția într-un ecosistem online cu funcții și unelte care să îmbunătățească procesul decizional și activitatea tuturor departamentelor.

„La Vitacom, credem în oameni și în lucrul bine făcut. Am pornit acest business cu un singur angajat, regăsit în propria persoană, iar astăzi, după mai bine de un sfert de secol, vorbim de acoperire națională, produse marcă proprie și extindere pe piețele internaționale. Avem toate premisele să privim cu încredere și optimism spre viitor”, declară Vasile Andrei Vita, fondator Vitacom Electronics.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close