Clujenii de la Vitacom trec pragul de 10 milioane de euro, în 2017

Vitacom Electronics, companie specializată în vânzarea și distribuția de produse electronice, încheie anul cu o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro, în creștere cu 16 la sută față de anul trecut.

Profitul net estimat se apropie de 500.000 de euro, ceea ce înseamnă o creștere de 2,1 ori față de 2016. Compania depășește cifra de afaceri estimată pentru 2017. Produsele care s-au vândut cel mai bine în 2017 sunt cele din gama Well, mai precis sursele neîntreruptibile pentru centrale termice, ventilatoarele și robineții electrici. Cererea pentru aceste categorii de produse a fost mai ridicată ca oricând.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Succesul se datorează și îmbunătățirilor aduse business-ului. Anul 2017 a însemnat pentru Vitacom și implementarea softului de aprovizionare, apariția brandului Well în comunicatele Superbrands și introducerea de tablete în magazinele en detail, pentru a reduce timpul petrecut la casa de marcat.

Pentru 2018, compania este pregătită pentru cererile pieței și știe deja cum să preîntâmpine solicitările clienților. „Succesul înregistrat în acest an este doar primul pas în atingerea obiectivelor din 2018. Începem anul în forță și lansăm platformele online noi, care vor îmbunătăți semnificativ experiența de utilizare și vor face procesul de achiziție unul și mai plăcut decât în prezent. Vom introduce și noi produse în portofoliu”, declară Vasile Andrei Vita (foto), fondatorul Vitacom Electronics.

În 2018, Vitacom va organiza a cincea ediție e conferinței CEARC (Consumer Electronics and Accessories Resellers), dedicată revânzătorilor companiei. „Vom pune din nou la dispoziția tinerilor opțiunea de a face internship în cadrul companiei noastre. Domeniile în care ne dorim să dezvoltăm cât mai multe talente sunt HR, IT, marketing, bază de date, suport vânzări și logistică”, arată Vasile Andrei Vita.

Vitacom Electronics, una dintre cele mai importante companii de pe piața românească de distribuție B2B, a fost fondată în 1991, în Cluj. Compania este prezentă pe toate canalele de distribuţie: magazine tradiționale, online, dar și prin magazine proprii şi exporturi. Vitacom exportă produsele Well, Fixpoint, Goobay şi Chrome în Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Estonia, Grecia, Cipru, Spania, Portugalia şi Germania.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close