Co-fondatorul UiPath își dezvăluie „secretele” la How to Web 2018

Cel mai important eveniment de tehnologie din Europa Centrală și de Est anunță prezența lui Daniel Dineș, co-fondator și CEO UiPath, pe scena conferinței, în 19 octombrie.

UiPath este una dintre cele mai de succes companii IT fondate în România, evaluată la trei miliarde de dolari, și firma de software B2B cu cea mai explozivă creștere din lume. Daniel Dineș este unul dintre cei mai de succes antreprenori români. Absolvent al facultății de Matematică-Informatică din București, a fondat UiPath în 2005, după ce a lucrat, timp de cinci ani, ca programator la Microsoft, în Seattle, SUA, unde a proiectat și dezvoltat unul dintre cele mai de succes produse Microsoft, SQL Server Agent. Daniel Dineș va fi prezent la How to Web 2018 în calitate de keynote speaker și își propune să le împărtășească participanților din provocările înregistrate de-a lungul voiajului său în lumea antreprenoriatului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

UiPath s-a focusat, de la început, pe dezvoltarea de soluții de business bazate pe roboți software. Primul client a fost o firmă de outsourcing din India, în 2014, iar de atunci, business-ul administrat de Daniel Dineș a înregistrat o creștere fulminantă și a ajuns să fie evaluat, în numai patru ani, la peste trei miliarde de dolari. Cu sediul central în New York, UiPath este prezentă în 14 țări din America de Nord, Europa și Asia. În ultimii ani, a atras investiții de peste 400 milioane de dolari din partea Accel, CapitalG, Credo Ventures, Earlybird’s Digital East Fund, KPCB, Seedcamp și Sequoia.

How to Web 2018 va avea loc în 19-20 octombrie, la Teatrul Național din București, și aduce un format inedit pe piața evenimentelor de profil. Conferința este structurată în sesiuni și dezbateri care își propun să-i ghideze pe antreprenorii IT pentru a-și dezvolta cu success business-urile pe piața locală și internațională. Sesiunile ediției de anul acesta sunt: Leaders&Trends – cele mai importante tendințe tehnologice la nivel global, din domeniile fintech, blockchain, Inteligență Artificiala, mobilitate, și impactul lor local, prezentate de antreprenori de succes, inovatori și experți din întreaga lume; Startup Academy – fondatori, investitori, avocați specializați vor împărtăși din expertiza lor tinerilor antreprenori; The Growth Machine – sesiune dedicată provocărilor întâmpinate pe parcursul procesului de finanțare a startup-urilor; Designing Innovation – reprezentanți ai unora dintre cele mai inovatoare companii vor prezenta metodele și abordările lor în procesele de design thinking; Better Teams – antreprenori, manageri și recruteri vor discuta despre cum se pot construi cele mai solide echipe în companiile de tehnologie.

Printre speakerii care vor mai urca pe scena How to Web 2018 se numără Mihai Rotaru (Clever Taxi), Dragoș Stanca (Think Digital și iCEEFest), Radu Georgescu (Gecad Ventures), Irina Scarlat (Revolut Romania), David Bizer (Talent Fountain) și Dan Lupu (Earlybird Venture Capital).

DESPRE HOW TO WEB 

A fost lansat în 2010 și a devenit rapid unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est. Din acest an, conferința intră sub umbrela ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Cele șapte ediții de până acum au adus laolaltă peste 5.000 antreprenori, investitori și profesioniști din industria de tehnologie, și a sprijinit, prin programul Startup Spotlight, 200 de startup-uri.

DESPRE ANIS 

Înființată în 1998, reprezintă interesele companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea companiilor implicate în proiecte de externalizare și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse. Are peste 130 de membri – reunește companii cu capital românesc sau străin, mici sau multinaționale, cu sedii în toate marile centre IT din țară. Membrii ANIS au generat peste 38.000 de angajați și au înregistrat o cifră de afaceri de peste 2,5 miliarde de euro cifra de afaceri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close