Codette trimite două românce la cea mai mare conferință tech pentru femei din lume

Comunitatea fetelor și femeilor pasionate de IT&C lansează Codette Traveler Grant, primul grant din România dedicat româncelor cu proiecte sau experiență de lucru în domeniul tech, pentru a participa la conferința Grace Hopper Celebration for Women in Computing.

Grace Hopper Celebration of Women in Computing (GHC) este cea mai mare conferință pentru femei din domeniul tech din lume. Anul acesta, în Orlando, Florida (SUA), între 4 și 6 octombrie, sunt așteptate 18.000 de persoane. Codette asigură biletul la conferință, cazarea și biletul de avion dus-întors, între 3 și 7 octombrie. Câștigătoarele grantului vor fi însoțite de una dintre voluntarele Codette.

Codette Traveler s-a lansat în 12 aprilie. Perioada de depunere a candidaturilor se încheie în 19 mai. Între 19 mai și 18 iunie sunt programate interviurile cu finalistele și sunt alese câștigătoarele. Până în septembrie vor fi rezolvate formalitățile: obținerea pașapoartelor și a vizelor de către câștigătoare. Regulamentul complet al competiției poate fi găsit aici, iar formularul de înscriere poate fi descărcat de aici. Completarea acestuia poate dura chiar și 20 de minute, așa că reprezentele Codette sfătuiesc persoanele care vor să se înscrie în competiție să își aloce suficient timp pentru a-l completa.

Codette este o comunitate de fete și femei pasionate de IT&C, care-și propun să găsească nevoile comunității din care provin și să realizeze o serie de evenimente ce se bazează pe educație, incluziune și dezvoltare personală.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close