Codrin Scutaru, numit Deputy Managing Director al McGuireWoods România

Compania americană de afaceri publice McGuireWoods Consulting l-a promovat pe Codrin Scutaru în funcția de Deputy Managing Director al McGuireWoods România.

Codrin Scutaru s-a alăturat McGuireWoods în 2015, iar înainte a făcut parte din Guvernul României, timp de aproape opt ani. A fost secretar de stat în Ministerul Muncii, consilier pentru afaceri europene în același minister, consilier pentru politică socială la Cabinetul prim-ministrului, precum și consilier al secretarului de stat pentru educație.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Numirea lui Codrin în funcția de Deputy Managing Director al McGuireWoods România este o recunoaștere a abilităților sale excelente de management și advocacy, precum și a capacității lui de a oferi servicii exemplare clienților. El aduce companiei noastre un avantaj competitiv, datorită expertizei și capabilităților sale unice de a relaționa cu stakeholderii locali, la toate nivelurile”, declară Nadia Crișan, fondator și Managing Director al McGuireWoods România, Senior Vice President Internațional Government Relations, McGuireWoods Consulting LLC.

Înființată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de consultanță integrată de afaceri publice, care include relații guvernamentale, comunicare strategică și dezvoltare a afacerilor. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, firmă internațională de avocatură de top, cu peste 1.000 de avocați în 20 de orașe.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close