Coface a inaugurat centrul IT din București și recrutează 80 de oameni

În prezența lui Xavier Durand, CEO, Coface Group, a lui Eugen Anicescu, Country Manager, Coface România, alături de manageri și directori generali din 66 de țări, Coface a inaugurat, luna trecută, noul Centru IT din București.

Grupul Coface, expert în asigurarea de credit, va angaja aici 80 de persoane. „Suntem în căutarea de persoane care au experiență în tehnologia software, precum AngularJS, PhoneGap, Spring MVC, Jackson, JSF, Struts, persoane cu mintea deschisă și cu o gândire tehnică. Avem nevoie de oameni care au cunoștințe de limbă engleză, au dorința de a învăța și de a face parte dintr-o companie multinațională, ce deține o varietate de proiecte provocatoare”, declară Eugen Anicescu. Posturile disponibile pot fi găsite aici.

Crearea unui nou centru de dezvoltare IT, cu sediul în București, face parte din planul strategic Coface de a deveni cel mai agil partener de credit comercial global din industrie. Centrul va permite companiei să-și concentreze mai bine eforturile și expertiză. Toți specialiștii IT recrutați vor beneficia de programe de formare internă și externă, pentru a fi permanent informați din punct de vedere tehnic. Instruirea pe o serie de teme funcționale, metodologice și tehnice, va menține personalul la curent cu toate modificările, pentru a fi în măsură să progreseze.

Infrastructura hardware este concentrată într-un Centru Unic de Date, complet securizat și situat în apropiere de Paris (cu sediul în două centre fizice de date, legate în modul active-active, în cadrul a 50 km distanță). Toate serverele Coface sunt gestionate din acest centru de date, inclusiv serverele pentru anumite țări. Voice over IP-ul și sistemul de videoconferințe leagă toate țările și sunt asociate unui ecosistem puternic, aflat în strânsă legătură. Serverele de producție rulează în principal în Linux. În cea mai mare parte, Middleware (software ce furnizează servicii pentru aplicații, pe lângă cele disponibile din sistemul de operare) sunt J2EE, Oracle Database, IBM Data Stage ETL și EZ Publish, pentru managementul conținutului.

Grupul Coface este prezent, în mod direct sau indirect, în 100 de țări, și oferă clienților din circa 200 de state acoperiri ale asigurărilor de credit.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close