Coldwell Banker România are un nou CEO

Unul dintre cei mai mari consultanți imobiliari locali, cu activitate pe segmentul rezidențial, a numit-o în poziția de CEO pe Georgia Cailean, manager cu o experiență de peste 14 ani pe piața locală și în regiune.

Georgia Cailean a fost CEO al Piraeus Real Estate, ARC Management – compania de real estate a National Bank of Greece, și Fortis Global Management, o companie specializată în evaluări, management de proiect și consultanță pentru proiecte și investiții imobiliare. A absolvit Facultatea de Inginerie Civilă în limba engleză și este membră a Royal Institution of Chartered Surveyors, cu specializări în Corporate Real Estate, Property & Facility Management, Evaluări și Analiză Financiară.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Am două obiective clare: consolidarea poziției de lider pe segmentul rezidențial și comercial și deschiderea de noi birouri, în București și în cele mai mari orașe din România, și extinderea pe segmentele de servicii corporate, în special cele de asset management”, declară Georgia Cailean, care îl înlocuiește la conducerea Coldwell Banker pe Bogdan Voica, numit în funcție la începutul acestui an.

Coldwell Banker România a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri cumulată de 5,3 milioane de euro. Compania este activă pe piața locală de 12 ani și are birouri și în Brașov, Cluj-Napoca și Constanța. Cu o istorie de 110 de ani, compania de origine americană este deținută de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Coldwell Banker acoperă 47 de state și de teritorii de pe Glob, cu peste 3.000 de birouri și peste 90.000 de consultanți și brokeri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close