Colliers International are un nou coordonator al departamentului de birouri

Compania de consultanță imobiliară își consolidează echipa de consultanță pentru spații de birouri prin recrutarea lui Sebastian Dragomir pentru poziția de Office Advisory Director.

Sebastian Dragomir are o experiență de peste 12 ani pe piața imobiliară, perioadă în care a activat în special pe partea de birouri, industrial, terenuri și servicii de reprezentare a proprietarului. „Sebastian se alătură echipei Colliers Office Advisory într-un moment istoric al pieței. Suntem martorii unei atenții deosebite pe care directorii executivi și acționarii o acordă amplasării și proiectării spațiului de birouri al companiilor. Nenumărate ore și multe milioane sunt investite în mediul de lucru al zeci de mii de oameni geniali din industria IT, oameni zâmbitori, ce răspund la telefon clienților și ingineri din industria de cercetare și dezvoltare. Mai mult decât oricând, biroul a devenit un instrument de recrutare și de implicare a angajaților, ca și o metodă de prezentare a clienților occidentali sofisticați. Este principala legătură între fericirea angajaților și profitul acționarilor”, declară Ilinca Păun, Managing Director Colliers International.

În ultimii șapte ani, Sebastian Dragomir a ocupat funcția de Senior Leasing Manager în cadrul grupului Immofinanz România, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România. În acest rol, a lucrat la crearea de noi strategii ale grupului și s-a ocupat de închirierea proiectelor de spații de birouri și industriale. Ca urmare a activității sale, întregul portofoliu al Immofinanz a atins o rată de ocupare de 95 la sută. Sebastian Dragomir a fost implicat și în dezvoltarea portofoliilor de spații de birouri și industriale ale grupului, cu precădere în elaborarea planului general al proiectului Iride City. Din septembrie, va coordona echipa de consultanță pentru spații de birouri a Colliers International și va fi responsabil cu dezvoltarea noii strategii de creștere a departamentului. „Sunt mereu în căutarea unei noi ocazii de a valorifica cunoștințele acumulate pe piața imobiliară, iar valorile, spiritul creativ și dinamismul pe care le-am regăsit în Colliers au dovedit că acesta este mediul oportun pentru a continua performanța în domeniu. Piața de spații de birouri a evoluat considerabil în ultimii ani, iar echipa deține o vastă experiență pe acest segment, astfel că alegerea de a mă alătura acesteia reprezintă un pas natural”, afirmă Sebastian Dragomir.

Colliers International estimează că, în Capitală, vor mai fi livrați doar 90.000 mp de spații de birouri, până la finalul anului. Totuși, conform datelor companiei, valoarea totală a tranzacțiilor de închirieri de birouri din acest an va crește semnificativ, până la 400.000 mp, în special datorită cererii venite din partea companiilor de servicii suport clienți și a centrelor operaționale care se dezvoltă în București.

DESPRE COLLIERS INTERNATIONAL

Este unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 15.000 specialiști, care lucrează în 68 de țări. Colliers oferă o gamă largă de servicii clienților finali, dezvoltatorilor și investitorilor din întreaga lume. Ele includ consultanță și execuție strategică pentru vânzarea și închirierea proprietății, finanțare, soluții corporate globale, property, facility și project management, workplace solutions, evaluare și consultanță fiscală, analiză, studii de piață și consultanță în materie de leadership. Colliers International a fost inclusă în top 100 companii outsourcing de către International Association of Outsourcing Professionals, timp de 12 ani consecutiv, mai mult decât orice altă companie de consultață imobiliară. Compania a fost considerată și cel mai bun property manager, la nivel global, de către Commercial Property Executive, doi ani la rând.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close