Commons deschide al doilea hub de coworking în București

Conștienți că piața spațiilor de coworking a devenit un sector dinamic, în creștere, tot mai atractiv în România, și că antreprenorii români aflați la început, freelancerii și companiile multinaționale au nevoie de variante alternative pentru a-și desfășura munca, fondatorii Commons au deschis o nouă locație de coworking și evenimente, în zona Romană din București.

Investiția inițială este de 150.000 de euro, după ce, anul trecut, a fost inaugurată prima locație, în zona Unirii, după o investiție similară. Spațiile de coworking sunt un trend ce capătă amploare în România, iar antreprenorii optează pentru astfel de birouri nu doar pentru facilitățile și serviciile premium, ci și pentru accesul la o comunitate de oameni de business, din domenii diverse, care să-i ajute să-și dezvolte afacerea.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Membrii comunității Commons din Piața Unirii își desfășoară activitatea în avocatură, IT, consultanță, comunicare, marketing sau sunt angajați în multinaționale, ce oferă astfel de facilități. Ne așteptăm la o structură asemănătoare și la noua locație, unde vom avea și birouri închise și spatii dedicate, pe lângă facilitatea de hot-desking și lounge. Am ales o zonă centrală deoarece este important ca toți aceștia să ajungă repede la și de la birou și să aibă acces rapid la zonele de întâlnire cu clienții. Suntem atenți și la atmosfera plăcută de la birou, pentru că aici petrec cea mai mare parte a zilei și știm cu toții cât de important este acest aspect”, declară David Canta, co-fondator Commons.

Noul spațiu de pe strada Nicolae Iorga nr. 5 se întinde pe 650 mp, are un design de interior trendy și toate facilitățile unui birou modern: săli de ședință și de conferințe, cameră de training, vestiare, spații de tip lounge, terasă, bucătărie, internet de mare viteză, printing. În plus, este adaptat nu doar nevoilor profesionale, ci și unei nevoi de confort, relaxare și stare generală de bine.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close